Threads: 0
Занимљиво данас... Прво се смориш најгоре кад видиш како се група цепа на два дела,једни на Бањицу,други на запад,немаш улазницу,бедак....
Али на Мари нешто другачије,гледаш Звезду на сред Маракане али преко видео бима...
Око 30-ог минута стиже бубањ,два велика барјака,парола са Бањице "За кога се игра фудбал у Србији???",формира се коп са најмање 500 људи и креће навијање као да смо на Бањици. Певало се све по реду Душмани хоће да нас униште,од рођења мог,још једна победа и титула,управа је вредна...певало се о Косову,Србији,за брата Уроша. На крају се и скандирало "Шампиони"... ;D
Са делије.нет нова пјесма је прејака,могу да замислим како ће да звучи на препуном северу.
Threads: 61
Нова песма :
А ја сам цео живот свој дао њој, Звезди црвеној, а она ме је добро схватила и због тога титулом је вратила!!!
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 10
Кизо брате, исплатило се
Threads: 83
И поред хладног времена и сазнања да многи неће ући на стадион на Бањици, данас на окупљању завидан број људи... Многи су желели да бодре црвено-беле макар и на Маракани пред видео бимом који је постављен за све оне који немају карту за утакмицу... И као што неко рече, сигурно нас на Бањици није било само 500, ушло је још људи наравно, на разне начине, а било је Звездаша и Делија и ван кавеза на западној и јединој трибини стадиона... У сваком случају, ситуацију око карата и смањивања капацитета стадиона како би се спречио долазак Звездаша смо испратили и паролом током утакмице: За кога се игра фудбал у Србији?
На самом почетку требало се загрејати на овој хладноћи, па док су људи полако улазили, тако смо се и подсећали са ким данас играмо уз чувене: Ти пуши к...ц раде и И литар сперме то је права доза... Чим се запевала Од рођења мог пали се бакља и дим а пада и први гол нашег тима на овој утакмици... Наставља се уз стандардни репертоар, Маракана дал је пуна, Звезда хеј хеј, Нека вечерас свако зна, Снага, па и мало преправљена И литар сперме то је мала доза, жале се кеве радових тифоза... Спонтано, након брзог другог гола и још пар солидних акција почиње и Звезда игра тотално другачије од других...
На полувремену се почиње са певањем А ја сам цео живот свој да њој Звезди Црвеној, а она ме је добро схватила и због тога титулом је вратила... У другом делу постаје апсоутни хит и пева се већи део другог полувремена... Ни овог пута нисмо заборавили Космет уз песму Ој Косово Косово, као ни нашег друга Уроша Мишића... До краја још пар стандардних песама, и уз Браво Звездо и Шампиони испраћамо играче са терена и окрећемо се новој утакмици на којој група слави 65. рођендан вољеног клуба!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 8
Ја нисам успела да добијем карте на Маракани, па сам ишла доле на оне обичне трибине. Једна бака од 65-ак година је седела изнад мене и све време певушила Од рођења мог....значи одушевила сам се....Мој друг који је био са мном ми је рекао , ето тако ћеш и ти кад оматориш

, вероватно да хоћу...
Друга ствар да нас на крају утакмице жандари нису хтели да пусте да изђемо 20-ак минута. Страшно...