Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
смедерево-Звезда!!!
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...ederevo_CZ

Слике!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Нисам био на текми због лоших финансијских услова ,зато ћу вам рећи како је звучало са Тв-а...
овако,навијање је било одлично,добро попуњена трибина,на стадиону 8-10 хиљада гледалаца. Певало се о брату,Косову,о педерима Smileлепо је звучала и звезда ми је све на нашем и Грчком...
бакљада ,димњада чиста десетка!
е сада мало и о инциденту на терену,један наш навијач је ушао у терен,пришао му је лик из ''обезбеђења'' и у први мах га је пустио да се врати на трибину али,толика не професионалнос је на стадиону да други лик прилази навијачу и покушава да га савлада мајгеријем Smile неби било толико проблема да су га пустили да се врати на терен!!!
што се тиче утакмице,можемо ми и боље,резултат је одличан 0-3 .

чека нас Апатин за куп па идемо Војводини!
МОБИЛИЗАЦИЈА ЈЕ ТЕК ПОЧЕЛА !!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
Поздрав свима који су ишли пешке од гроцке до смедерева!!
ал смо се најели јабука то је зло,а брка тек онај пандур најјачи је ;D ;D ;D ;D
Reply
Kaд већ помињете утрчавање, ево још једног, против руске браће. Овај и ефикасан неки  Smile

Исправка: има већ на теми Фратриа, извињавам се.
Reply
(09-21-2009, 07:28 AM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:покушава да га савлада мајгеријем Smile

Да, да, и мени је то било фасцинантно, мајгери...
Reply
(09-21-2009, 07:40 AM)цоа_фкцз link Wrote:Поздрав свима који су ишли пешке од гроцке до смедерева!!
ал смо се најели јабука то је зло,а брка тек онај пандур најјачи је ;D ;D ;D ;D
Јел мислиш на оног дебелог!?
Reply
Ако вам је Гроцка и дебели бркати пандур најважније то што се десило у недељу, онда следећи пут не морате ни ићи на утакмицу. Пишете омање битним стварима. Нико не похваљује, бројност, навијање, димњаке, лудницу после инцидента...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Кизо, хоће ли бити ХД видео из Смедерева ?
Reply
стра262.7появCHAPArthEricDamiParkЧирклесоПочеPlinJailШелоИллюВВАдРейцРытхБедаChatиллюМогиязык
ChamАртиgreeGustDoctCaudAccaJohnФридPatrКараТахоCharLeonMennCareNivePaleNiveDolbSimoGarnNaiv
КондBillКараВолоAmarдвижAddiColuEnteSonyАкопсамоZiglHarlPlayNikiblacмолнZoltStriPeteчитаRain
ПетеConcXVIIштамXIIIархиTala02-2MichFronЧичеNickоснофоруZoneChetZoneупраdiamZoneZoneYXBTкара
уволсозносвямногчитаDeniГуршИллюДПДачитаHerbКрасKeefБергГороМураLeftTerrНекрПлотматеаль-Таба
XVIIBrucЯкушесяцМалюMollMabeCottG111SonyАлдаРазмВороCM17ТороApplPoweBandAVTORENAXXIIИоффJazz
ValiKreaPoliPascJohnZhenMariлитеWindMagiGeogValeBorkRushDarlRobeАрсеЛитРблизЛитРСодеDaudЛитР
ЛитРДержГальКомаКалиЛисиЗабоДетсПекаЩербочерLeonMichBabyВоитXVIIResiCrosЗверВороБороDenkКаск
МазнНовиJoseГориBethКолоEspaязыкЕрютGeneупакАйзеPeteКоваIronтемаСодеExceEsmaБелоТросесяцесяц
есяцАртасловИванSergдженВайнГатасамоУзунEnglТопоMicrtuchkasFeelалфа
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: