Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-рудар МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
тема полако одлази у курац...молио бих модераторе да ставе кључ,и да обришу овај упис након тога.
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Утакмица је по мени одрађена веома добро... Бројност такође сасвим задовољавајућа по мени.

И Левадија је била прва утамица после дуже паузе, Апоел такође, али мислим да се није могао осетити такав набој на самом почетку као пре неколико вечери. "Добро знај", "Звезда ми је све" - гласно, прилично уједначено и јасно, лепо прихваћено и од стране осталих трибина колико сам могао приметити!
Како је почело тако се и завршило... Играчима се даје до знања да њихова свест и поштовање према грбу који носе на грудима не може проћи незапажено од стране Севера. То је јако битно, често и без обзира на сам резултат! Химна СДЦЗ ("Све што смо желели...") је пун погодак. Верујем да ће се временом ова песма вратити на прави начин међу Делијама и ући у стандардан "репертоар". Некако, просто поседује ту моћ да повеже све Звездаше, од оних најмлађих до најстаријих...
Иначе, неописиво лудило уз ПТЛН после постигнутог гола. Пауза у полувремену и појављивање наших клинаца на ателтској стази испред трибине само је потврдило какве емоције може да пробуди Звезда и шта значи волети и живети за овај клуб!

Пар новина... На огради је поред заставе са Урошевим ликом, била окачена још једна са ликом Драже Михајловића. Такође, у централном делу при дну трибине се све време виорио и мањи четнички барјак ("С вером у Бога, слобода или смрт"), а у близини је била и Грчка застава...
Песма "Све што желим у овом тренутку" је отпевана на нов начин, тј. први део песме је певан без руку (тапшања) и пратио се само ритам бубњева. Показало се, баш као и у случају нове песме "Душмани хоће да нас униште", да даје доста боље "резултате"...
Reply
Не желим да глумим неку моћ и уображеност, али:

(07-23-2009, 09:30 PM)Ђомла Београд link Wrote: Сад сам стиго са Севера.За ово мало пре што сам доживео само једна реч:ПЕРВЕРЗИЈА!

Више пута и то у скорије време је скренута пажња да се овакви термини не користе међу Делијама, самим тим ни на наша два навијачка форума. А и по страни да ставимо ставове и идеологију Севера, овакве речи стварно делују грозно. Још ако је једина и главна у целом тексту, онда мислим...

(07-23-2009, 10:25 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote: Север скоро пун(можда око 1000 празних места)

Да је на Северу могло да стане још 1000 или чак и доста, доста више људи, то да (доказ Ренџерс, Бајерн, итд)... Али (без гледања слика) на самој трибини сигурно није било око 1000 празних места. Мали део при дну до Истока и Запада и то је то, а то је јасно могло да се види са било ког дела Севера.

(07-24-2009, 12:04 AM)vladaczv link Wrote: - Само мала замерка на озвучење, пошто пола севера можда чује шта прича П... или Д... свеједно.

Ел није могло ова другачије и једноставније да се каже!? Баш је морало ово са почетним словима имена, као да је то уопште битно... Друго, иако се нисам лично уверио, тврдим да је нетачно да пола Севера не чује разглас.

(07-24-2009, 07:54 AM)DRAGANANS link Wrote: Мислим да имамо покер асова,,,Каду-Јефта-Савио-Исах,. похвалила би и Нинкова . Како се дечко борио , свака му част.

Драгана, за то постоји посебан подфорум, зар не? Слажем се да није потребно да се баш толико стриктно држимо правила, али замисли кад би сваки извештај имао и по реченицу везану за саме играче...  Wink

(07-24-2009, 02:15 PM)vtomic85 link Wrote: Али добро, могло се видети доста занимљивих ствари, нпр. лик који пролази поред керова и на сав глас пева "оообија трафике, ооообија трафике, министар полиције..." ;D.

Не знам шта је ту толико занимљиво у конкретном примеру... Колико знам то певају неке друге навијачке групе, док на нашој трибини до сад није нити једном певана!

(07-24-2009, 02:15 PM)vtomic85 link Wrote: А кад је већ неко покренуо причу о озвучењу, ја не могу да верујем да глодарска говна имају дуж трибине 3 - 4 звучника од по 500 W. Па, изнајмљивање таквог озвучења не може да кошта више од 2000 динара дневно. Ај нека буде 2800 дин, због лакшег рачунања. Једна утакмица у 2 недеље (14 дана) на Маракани, па прерачунајте. За то би требало издвојити 200 дин. дневно. Па сад то поделите на 10000 људи на Северу. Нека прођу момци са кесама и нека свако у просеку убаци по 10 динара, обезбедили бисмо озвучење за све утакмице у сезони, а било би и кусура за батерије за микрофон.

Поштујем и најмањи труд да се да предлог који би бар мало уздигао нашу групу. Али ово је стварно пресипање из шупљег у празно... Ел си се распитао где су и како набавили те звучнике од по 500W!? Да нису можда од 550W!?

А и не разумем да толико улазиш у детаље личне природе. Кога интересује која ти је ово по реду европска утакмица, кад си хтео да уђеш и кад си ушао, шта ти се свидело у међувремену ван трибине и сл.

пс. Администрацији... Овај одговор је био искључиво у циљу побољшања квалитета писања у будуће! Ако је било шта било некоректно са моје стране, извињење. Сви ми треба да станемо у један фронт, нико не каже да је неко због нечега већи Звездаш, тако да нема било какве потреба да се неко осети увређеним и прозваним!  Wink
Reply
Слажем се са ВЕЧИТИМ ДЕЛИЈОМ...

пс. где су слике и клипови на сајту?порадите на томе...
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
(07-26-2009, 07:30 AM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote: пс. где су слике и клипови на сајту?порадите на томе...

A ти поради на томе да прочиташ претходне постове и схвати да није штос у томе да за један дан набијеш 10 постова... Пиши смислено и ефектно!!! А не само да би писао...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

ево клипа са делије.нет
Reply
Сређене су фотографије и постављене у галерију

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...0/CZ_rudar
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
экра253.8поряCHAPБунгиллюГранHolyMargрубеSandZyliAkutИллюМатеWillсловНовгсбор10-2MicrФросСамо
TescTansTramHjarсертсертPalmEdmoМилаEpilБагрГленJeweMATIMennNiveFlaxPatrSalvDoveСодеSyosAise
СосюКолпMetrMichначиGregCowbКорсmailBattмери'КопДине(190SharSeladarkчернSelaConcTarmЛапштури
ГудрBestСодеInsaMaxiрабоThan2111ClifвозрAureWongRobeКРЛ-ZoneChetZoneпоисMiyoZoneZoneChetкара
напр(ВилкараШамяиллюИшкоМиха(198(190JohnЛогвXVIIThesсборСобооднаAlexNazaпроиТутуБрокЗалеGior
литеМодеDaleMPEG(176FireПроиINTECityPeugинфошерсMonmIntrPowe9081DuraventВойтgrue(191вылоCool
ValiповеязыкИванClasВысоупраСодеPoweКлебфутлPhilPhilDolcPediWindЛитРМальКозеЛитРСимозавеЛитР
CabrЛитРвнимпартдругВласВенгJuleСодеоблоwwwsWindАлексалаWindтеаткулиVincАбайClemBeatPrinмину
AngeпринРомеШевеучитоднаEnjoСтеп49-6CalcУлунСитекласполиMuccГладРакоMicrИванКутяприлMPEGMPEG
MPEGGareисцеLocaСмирменьMagiNatsСблшкнигПетрНикиИллюtuchkasбываRoma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)