Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Србија у НАТО?
http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-l/19...-0304.html
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Неки су нас јебали 500 година буквално и на тај начин нам мало потамнели пут Big Grin , али неки су на се јебали три месеца и на тај начин нас поотровали за следећих 500 година и сад ми као треба да се радујемо што ће нас примити у њихово друштво... Ма иди... Али шта ћеш толико смо мали и јадни да и немамо велики избор... А што се тиче ЕУ, не мислим да морамо да уђемо у јебену у једињену Европу... Људи уопше нису упућени које то обавезе намеће једној држави... Па ни Швајцарска није у ЕУ а живе краљевски... Нисам чуо израз ајде да будемо као Шпанија или Француска (чланице ЕУ) али јесам чуо за онај у коме се спомиње да би могли да будемо као Швајцарска...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:Неки су нас јебали 500 година буквално и на тај начин нам мало потамнели пут Big Grin , али неки су на се јебали три месеца и на тај начин нас поотровали за следећих 500 година и сад ми као треба да се радујемо што ће нас примити у њихово друштво... Ма иди... Али шта ћеш толико смо мали и јадни да и немамо велики избор... А што се тиче ЕУ, не мислим да морамо да уђемо у јебену у једињену Европу... Људи уопше нису упућени које то обавезе намеће једној држави... Па ни Швајцарска није у ЕУ а живе краљевски... Нисам чуо израз ајде да будемо као Шпанија или Француска (чланице ЕУ) али јесам чуо за онај у коме се спомиње да би могли да будемо као Швајцарска...
Potpisujem 100%. To i jeste poenta - neke stvari moramo da prihvatimo, pa makar time sami sebe omalovazavali... A to dugujemo sebi, da opet ne bi dosli u situaciju da nas potruju... Ali ne smemo tome da se "radujemo". Politicari to moraju pred strancima/EU, zbog protokola, ali da nam govore da nam je to smisao postojanja - odvratno...
A za EU... Pa mozda su radikali skroz neozbiljni (Nebitno da li je tako ili ne), tipa hleb tri dinara i saradnja sa Sirijom i Irakom, ali ako vam je izvozni artikal npr. Jugo, ne mozete ocekivati izvoz u EU ili SAD, nego npr. u Afriku (Jugo mozda ni tamo, ali to je samo primer)... A EU je korisna samo kada se izvozi voce, povrce, voda, koju su vec prodali, turizam i sl.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Quote:
Rodjen Losh Wrote:
lucky_star Wrote:...ја сам пре за то да се удружимо са Ал Каидом против Амера и њиховог глобализма...или још боље са Кубом, Боливијом и осталим земљама Јужне Америке. Smile

ма требало би да вратимо петокраку и срп на заставу или полумесец да ставимо :batine али нема ништа од тога за оне који то желе namigivanje
Izvini, ali cak bi i to bilo manje nakaradno i perverzno, nego ovakvo uvlacenje onima koji su nam zatrovali zemlju za sledecih 500 godina, i to sve da bi nam "pomogli"...

није ово никакво увлачење никоме :o нама је место у ЕУ као једној од најстаријих европских држава Србији то место и следује управо захваљујући комунистима и социјалистима ми нисмо тамо сада :nene
b]Ми за тебе живимо !!! [/b]

[Image: baner.jpg]

Заувек чувају те твоји синови !!!
Reply
Quote:........
није ово никакво увлачење никоме :o нама је место у ЕУ као једној од најстаријих европских држава Србији то место и следује управо захваљујући комунистима и социјалистима ми нисмо тамо сада :nene
Ama sam koncept EU je bezveze, licemeran i ako bude srece raspasce se za par godina :finger , ili nazalost, sto je verovatnije, stvorice se unija u uniji, sto se vec i desava - imas clanove 3., 2. i prvog reda. Mi cemo biti tu negde clan 5. reda, i sta si u stvari dobio? Isto sranje kao i pre, samo sto sada kao clan 5. reda dobijes ekstra obaveze koje ti oni nametnu (npr. otvorio si svoje slabo trziste koje prakticno prestaje da postoji), a manje prava... Uz to si npr. obavezan da donosis i zakone koji su u interesu mocnika (tj. "vecine", jel), a ne tvom - npr. to otvaranje svih trzista.

Cepam se od smeha kad vidim kako su ispalili nase istocne komsije, kao ucicete u EU, a sada, kada su ovi vec prodali dupe svoje, kao sto cemo i mi, oni im samo kazu, pa ulazite, ali nema ovoga, ni ovoga, ni onoga... Prc! :finger

A mi moramo da udjemo da nas ne bi jos vise j*** u zdrav mozak - ovako ce se to svesti do odredjene "podnosljive granice". A da se radujemo tome, ili da tvrdimo da nam je tamo mesto - taman posla...
To ti je kao oni koji tvrde da bi bolje prosli da smo dopustili Nemcima da dodju 2. Sv. rata i bitisu (to su npr. uradili Danci - drugi su ginuli za njih; i vidi gde su sada). Ali cak i da smo to uradili, time se nikada ne bi smeli ponositi ili tvrditi da nam je tamo mesto, vec bas suprotno.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
24. марта је годишњица НАТО бомбардовања Србије.

http://www.srpskapolitika.com/Nato/foto-album.html
http://www.srpskapolitika.com/Nato/nato-genocid.html
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: