Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ВОЈВОДИНА ИСТУПА ИЗ ЛИГЕ?!?
Ево овако,знам да ово није директно везано за нас(Звезду),али морам да подржим овај потез Новосађана,јер  капирам да нам је више свима пун курац оне стоке,која и поред 14 бодова предности у односу на другопласираног,намешта,намешта и намешта...ко је гледао меч Војводина-партизан зна о чему говорим! 
цитираћу једну од изјава руководства Војводине : ,,Ko ima pravo da našim igračima uzima golove, eventualnu pobedu, radost, na kraju i novac? Pa dokle da ovakve sudijske neznalice arče po srpskom fudbalu? Ako mislite da su oni sami - grdno se varate. Ko njih drži i dokle će da se ovako ubija fudbal u Srbiji?,, (извињавам се због латинице,само сам прекопирао изјаву).
А сад да пређемо на нас!  Зашто ови наши балвани из управе не предузму нешто!?  Докле ћемо да трпимо владавину ,,господина,, Караџића и компаније?
Докле ће више да нам се понављају утакмице типа ОФК,ЈСД партизан и многе друге?    Матори тана лади јаја у Америци са рибом млађом од сопствене ћерке,наш уништитељ(зна се на кога мислим,мишковић),3 сата пре конференције Делија као просипа неке фазоне као зна како да изађемо из кризе,наравно све то док блеји у Лос Анђелесу!
Делије,људи,Срби наш фудбал је одавно пао на ниске гране,али не дозволимо да нам разна багра срозава све колико се може срозати и докле ће нас сматрати ментално заосталима и радити то што раде?!
Напокон на крају да кажем свака част ФК Војводини на првој јавној изјави против овог корумпираног такмичења и заправо на овој претњи иступањем!
Они су нешто предузели,сад чекамо расплет,да видимо шта ће ова ,,драга,, нам управа предузети!  Али ми Делије не смемо да посустајемо!  Сви на стадион и помозимо Звезди колико је то могуће да ми учинимо у овим тешким временима по клуб!    СВИ НА СТАДИОН
ОН НИЈЕ ЛОПОВ НИ УБИЦА ПА ДА ЛЕЖИ 10 ГОДИНА!
Ја сам гледао утакмицу(преко тв-а наравно) и све време сам се крстио.Судија је стварно тотални КРЕТЕН...прво поништен чист гол војводине, а онда први гол партизана постигнут из офсајда. У суштини нас треба да боли кара и за једне и друге, али то ће се можда нама дести нпр у следећем колу управо против војводине да им врате ове "изгубљене" бодове...и све тако у круг. Све је више судија који не заслужују да суде ни 3. лигу!!!

Треба што пре сменити караџића јер ће нам човек уништити клупски фудбал, али оно што претпостављам да ће бити је да ће причати као
"па ево од када је он на челу репрезентација игра добро". А то што за пар година када неки играчи буду напустили репрезентацију нећемо имати ни репку ни клубове то ништа а? па ко ће стварати те играче??? његов партизан??? па не дај боже да игра неки срђа кнезевић уместо видића!!!

јбг расписао сам се мало али сам нервозан...
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Баш и не видим смисао ове теме, али добро...

Ако већ гледамо са своје стране, ми морамо да се запитамо зашто је то тако како јесте, како то да немамо ама баш никакав утицај у Савезу. Најлакше је рећи "Теле лопов, краде нас". А ко му дозвољава да нам то ради? Далеко је Теле од главног играча.
Ма шта нас брига нека раде шта хоће ..... имамо ми  наших проблема и превише. Стање јесте катастрофа то не оспоравам али шта ми ту да радимо . Треба да се посветимо нашој акицији и да то избоксујемо на најбољи могући начин, да нам то свима буде на првом месту .... А они нека иду на марс ако хоће то нас не треба да интересује ... уопште  :-[
Кокеза лопове !!!
Делије су изнеле свој план за излазак из кризе у којој се нашла Црвена звезда и у овом тренутку треба сви максимално да се сконцентришемо и да уложимо сву своју енергију не би ли се он остварио. Нема ми шта више да очекујемо ни од излапелог Добривоја, ни од ове управе јер су они за нас управа у оставци. Свака част ФК-у Војводини ако је ова вест уопште тачна, али они не спадају у наш домен интересовања.
(04-14-2009, 04:27 PM)Пијанац link Wrote: Делије су изнеле свој план за излазак из кризе у којој се нашла Црвена звезда и у овом тренутку треба сви максимално да се сконцентришемо и да уложимо сву своју енергију не би ли се он остварио. Нема ми шта више да очекујемо ни од излапелог Добривоја, ни од ове управе јер су они за нас управа у оставци. Свака част ФК-у Војводини ако је ова вест уопште тачна, али они не спадају у наш домен интересовања.

Управо тако,али треба додати да сигурно све ово што је задесило наш клуб има везе и са гомилом лоших потеза ове и претходних управа, а између осталог и лош однос са савезом, непостојање Звездиних људи у истом, а самим тим када мачке нема мишеви коло воде... Ајде зато да се не расплињемо на ову тему, ако стварно дође до иступања Војводине онда ћемо причати, засада ми имамо најпреча могућа посла, која су уско повезана и са свим што је задесило и српски фудбал уопште!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ово лагано може да се обрише...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: