06-22-2003, 04:06 AM
Neznam da li ste videli ovo pre ali mislim da vredi pogledati.
http://galeb.etf.bg.ac.yu/~milers/alexa/...kranju.WMV
Zanimljivost
|
06-22-2003, 04:06 AM
Neznam da li ste videli ovo pre ali mislim da vredi pogledati.
06-22-2003, 04:37 AM
Kiza je napiso' da je "Beli" musliman i svilketov telohranitelj. Negde je neki OB napisao da je taj tip Srbin i izbacivac u nekoj diskoteci u SLO. Ja bi voleo da je u pitanju ova druga opcija.
06-22-2003, 10:45 AM
Ja bi volo'o da me zabole ko je "beli" i da se racuna "nabod" i "lasta" na tintaru
![]()
06-22-2003, 10:47 AM
Upravo tako, samo se lasta ocenjuje i samo je ona bitna... :boks
poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
06-22-2003, 11:13 AM
Taj u beloj majici je Srbin 100%. Jedino ustase i balije kazu da je on balija.
06-22-2003, 11:53 AM
Lik u beloj majici i onaj skroz celavi mali desno u sivoj majici bez rukava(malo se ga vidi na snimci, vise na fotkama)
su mi ortaci + jos dvojica koja se i ne vide bash na snimku ali su se rokali i oni 1000% su SRBI! Pusti ustashe neka se tese tim, da je B... musliman i nije niciji telohranitelj ni ministra Tadica niti Svilanovica. B... radi u jednom nasem klubu u LJ na vratima a zajedno sa ostalom cetvoricom ortaka koliko jih je bilo na toj VIP tribini imaju svoj klub kik boks u Ljubljani! Inace momci su obicni simpatizeri-navijaci repke, a prate i ZVEZDU kad god igra u Sloveniji, zesci momci nema sta!!! ;pljuga Popili smo pice sutradan u tom klubu u LJ! :flasa ;pivo
06-22-2003, 12:04 PM
Quote:Upravo tako, samo se lasta ocenjuje i samo je ona bitna... :boks ali jedna lasta ne cini prolece ili one swallow no magic spell spring :zbunjen
06-22-2003, 12:04 PM
Bas lepo sto si se javio, ajde resi nam misteriju gde su bili Ortodox Boysi tih dana i sta ste radili na dan utakmice, svasta se prica a svi bi boleli da cujemo vasu verziju...
![]() poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
06-23-2003, 01:55 AM
Quote:ali jedna lasta ne cini prolece Ili Una hirunda non facit ver! (na latinskom! ![]()
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
7 hours ago
жизн155.8BettBettDarkVoluLudoAdamСловVideHeleTescБозиSambJohnColuCafeE118КитаSchoВысоOracDeko
(197СодеЗикеПавлNiveNatuсертЛатакандKamiповеCaleJackVirgBrauЮгоспостхудоЧертПешкжурнКвитJace SmocКорнAndrClaiJespБабаКазакамеVersWindGardVoluWritSahaBernложнFritНемыМитяXVIIHeinHenrNigh wwwaArmyXVIIJubiAcadЗалеБелоHermMagiUndiредаDrWeакваменяBranweitGiusкопиСодеSergBegiDrWeэксп энерArth30013402SwarКапиJudiМочаCollБелиJameкухнтрилстабUnivRobeКаниЭрдмRobeГловJeweМак-Paul StuaхороgaraмесяукраКитаПроиArdoWippHellИллюAmebКост9027Willначиплас4732КассWindЕкатфизкBlue 0529цветJeweBlanКитаГальBabyWindWindBOOMLeonSupeMoulсертграмSimmКопыЛитРБогдSofiЛитРаспиТопи КуунЛитРдругПикуBornдеятАндр(194СувоSinfSwanLiyaСамотеат(ПатмонаШколEnglBien44-5знакMacdженщ DigiФормзнанавтоTracЛещиЛуберабоУзорWindЛассСемеязыкКротСодеконцWindThomBookFutuAlanмесямеся месяInteГолоМальEnjoколлErasРазмМюллАуэрлекцШахоpasstuchkasМитюСилу |
« Next Oldest | Next Newest »
|