Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-рад, маракана, 18.07. у 2045ч
Kolika ca biti cena CD. Nisu bile lose pesme, ali ih ne treba pusta pre tekme, jer mi treba da pevamo a ne pesme sa CD. :nene
Pa i dosad su se sa razglasa pustale Dobro znaj,Ponos grada i druge pesme,ne samo na fudbalu nego i na rukometu,basketu...Ne vidim kakve to ima veze sa tim sto mi te pesme kasnije pevamo?! :zbunjen
Bice prozivanja na nekim tekmama, pre meca a ono drnda li drnda. Slazem se ja da to puste malo pre meca, a ne dok fudbaleri se slikaju i rukuju, tada to nije potrebno. Pesme nisu lose, cak su sta vise odlicne. Mozda se ne slazete samnom ali to je moje misljenje ;pljuga
sramota je da se na tekmu dolazi do drugog poluvremena.. ako se nekome zeva i ako se plasi da ne prehladi bubrege, na zapadu je bilo jos mesta.. sramotan je bio odnos pojedinaca sinoc..
petre, sledeci put grizem..
Quote:Kolika ca biti cena CD.
I da bude 1000 dinara, nemoj neko da se usudio da okaci neku pesmu, skine sa nekog sajta, nareze cd ortaku.. ako vidite na ulici kopiju cd-a, slobodno sve pokupite, izlomite i ubacite u prvu kantu..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Kako vam zavidim svima koji ste bili na severu na premijeri. Hajde jos se potrudite da prezimimo u Evropi pa da mi ne bude zao sto nisam U BG...

Pozdrav svima i...

ZVEZDO ZGAZI IH SVE!!!
Cena je 400 dinara koliko znam.
Quote:Cena je 400 dinara koliko znam.
samim tim je veca sramota da se desi nesto od onoga sto sam gore naveo..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: