Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S E R I J E
Јел зна ко шта се дешава са серијом Бекство из затвора? ???
Стали су на трећем серијалу и тринаестој епизоди.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(23-06-2008, 12:29 PM)KizaLion link Wrote:Јел зна ко шта се дешава са серијом Бекство из затвора? ???
Стали су на трећем серијалу и тринаестој епизоди.

Сада креће снимање четврте сезоне, а трећа је готова.Иначе радња нове сезоне је у Лос Анђелосу.
Reply
Не схватам како сваки серијал има 22 епизоде (прва два), трећи серијал има само 13 епизода. Јел ту нешто фали, или ће то тако остати до четврте сезоне. Дванаесту и тринаесту епизоду ћу тек да одгледам. Мада искрено први серијал је екстра, други може да прође, а трећи скоро да је буља. Знам да је био штрајк у Холивуду па су рекли "Од 14. јануара ћемо сваке недеље да пуштамо по једну епизоду из трећег серијала", и на крају ништа.
Reply
(23-06-2008, 11:47 PM)KizaLion link Wrote:Не схватам како сваки серијал има 22 епизоде (прва два), трећи серијал има само 13 епизода. Јел ту нешто фали, или ће то тако остати до четврте сезоне. Дванаесту и тринаесту епизоду ћу тек да одгледам. Мада искрено први серијал је екстра, други може да прође, а трећи скоро да је буља. Знам да је био штрајк у Холивуду па су рекли "Од 14. јануара ћемо сваке недеље да пуштамо по једну епизоду из трећег серијала", и на крају ништа.

У трећем серијалу је снимљено 13 епизода и то је то.
У септембру креће сезона 4.
http://www.prisonbreakcrazy.com/watch-pr...isodes.php
Који је разлог да  сезона 3 има само 13 епизода то нико не зна, али на крају крајева није битно.Иначе има превише обрта за мој укус.
Reply
Одлгедах и ове две задње епизоде. Ништа нарочито.

Шта ће тек да смисле у четвртој сезони? Како ће Мајк да појебе Гречен Морган  >Sad Big Grin

Кад будем стигао гледаћу серију Штит (The Shield) и Преваранти (Hustle), кажу да су до јаја, уличне форе, пандури, криминалци, муљање.
Reply
The Shield-Није штит него ЗНАЧКА,много добра серија о прљавим пандурима Лос Анђелеса чини ми се између осталог ту је и Јерменска мафија која својим жртвама одсеца стопала,ма готивно жешће ;D
Reply
(24-06-2008, 12:25 AM)david.v link Wrote:[quote author=KizaLion link=topic=1892.msg60962#msg60962 date=1214261236]
Не схватам како сваки серијал има 22 епизоде (прва два), трећи серијал има само 13 епизода. Јел ту нешто фали, или ће то тако остати до четврте сезоне. Дванаесту и тринаесту епизоду ћу тек да одгледам. Мада искрено први серијал је екстра, други може да прође, а трећи скоро да је буља. Знам да је био штрајк у Холивуду па су рекли "Од 14. јануара ћемо сваке недеље да пуштамо по једну епизоду из трећег серијала", и на крају ништа.

У трећем серијалу је снимљено 13 епизода и то је то.
У септембру креће сезона 4.
http://www.prisonbreakcrazy.com/watch-pr...isodes.php
Који је разлог да  сезона 3 има само 13 епизода то нико не зна, али на крају крајева није битно.Иначе има превише обрта за мој укус.
[/quote]

Разлог за само 13 епизода у 3. сезони је штрајк писаца у "Светојсуми"Wink, који је трајао 3-4 месеца !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: