08-26-2005, 12:14 PM
Иначе, што се тиче запишавања, ај' да је један, наго маса њих. И то не бирају. :bes
Али тим што су покушали, више сигурно неће! :batine :boks
C.Z. - Inter(Zapresic)
|
08-26-2005, 12:14 PM
Иначе, што се тиче запишавања, ај' да је један, наго маса њих. И то не бирају. :bes
08-26-2005, 12:35 PM
Mislim da je na jugu ostala koreo sa utakmice reprezentacije protiv Spanije, pa su ljudi pomislili da to treba da se dize :lol: . Gde su nase tetkice? :rofl
..baklje gore, pesma cigana...
08-26-2005, 03:12 PM
Pozdrav Svima.Extra utakmica i morao sam da napisem svoje utiske.
Navijanje je bilo solidno, na neke momente odlicno.Igrom slucaja na koreografiju nisam stigao, ali video sam na TVu da je bila odlicna.Ono dozivanje sa "Spremte se spremte" me je odusevilo.I bas mi drago sto je bilo dosta pevanja Cetnickih pesmi i sto sam primetio bas dosta Srpskih zastava. To zapisavanje to jednostavno ne razumem.To mogu samo oni najgori debili.Za tu zastavu na Jugu sam zakasnio tako da nemam pojma.A sto se nepostovanja himne tice... Quote: himna se postuje svaki put pa makar svirala svakih pet minuta i nije vam to hej sloveni pa da zvizdite dok se pusta… Nema te sile koja sme da ti odvrati paznju od slusanja i pevanja himne… Indijanci opasuljujte se dok je vreme… :nene ...ovim ovde je sve receno! Jedna stvar mi nije jasna.Juce po prvi put zakasnio na neku vecu tekmu i dok sam trazio moje primetio sam da poslednji redovi na Severu uopste ne pevaju.Cast izuzecima. :zbunjen
..a patrole Kalabic Nikole...
08-26-2005, 05:19 PM
Quote:Ево за моју браћу из Крајине svaka cast brate ;pivo sto se tice navijanja sve je vec receno, fenomenalno je zvucalo.... pogotovo dovikivanje "sprem'te se sprem'te" ali daleko najludji utisak je bio kod "i ko ne skace taj je hrvat"... tresla se gora.....
08-26-2005, 11:06 PM
Nemam obicaj da pisem neke izvestaje, al ovo mora da se napise. Vozom u 13:15 iz NS-a krece nas oko 350-400, punih pet vagona, od cega da budem iskren znam 3-4 redovnija lika (tolko o indijancima na ovoj tekmi). U vozu privode 4 lika zbog lupanja i skakanja, a onda stizemo u BG i imamo sta da vidimo: Kerova je bilo opusteno vise nego nas, a tortura kao da smo iz zagreba stigli. Odma po izlasku iz voza pocinje pesma "Sto ste dosli kada ste znali" kad neki inspektor u civilki pritrcava i vice tisina, necu da vas cujem. Niko ga ne jebe ni 2% na sta on utrcava u masu i izvlaci jednog lika (ni sam ne zna kako je bas njega izabrao), al ga ne privodi nego ga maltretiraju sa strane. Krecemo u koloni 2 po 2 kod one kapije gde pojedinacno svakog pretresaju u fazonu siri ruke i noge! Na insistiranje ovih novosadskih kerova sto su nas pratili u vozu, izvlace nas 7 koji smo ranije zapisivani na stranu i bukvalno nas izuvaju! Dok su nas pretresali, pocela je neka frka ispred stanice, jednog su odlomili pendrecima i krenuli da ga privode (ne znam zasto) na sta je njegova ekipa uskocila i uspela da ga uvuce u masu. Sve u svemu na pretresu je palo jos 10-ak likova zbog raznoraznih opijata i neposlusnosti! Korteo do mare je mnogo dobro izgledao, nikad veca kolona ljudi iz NS-a i veliki repertoar pesama od kojih je najbolje zvucalo "najveci, olos smo..."
Sto se same tekme tice, sve je vec receno i ne bi da smaram previse... Do nedelje i Cacka, poz..........
eks, kazu ljudi, da je mnogo vazan
Da je to osecaj lep i mnogo snazan I da biram izmedju grobara i Klaudije Sifer Jebao bi prvog pa makar im'o triper
08-27-2005, 09:09 AM
[quote][quote="маникомио"]
" ali daleko najludji utisak je bio kod "i ko ne skace taj je hrvat"... tresla se gora.....[/quote] Ех,да то је био посебан доживљј.Скачемо ортак и ја,кад ме он цима и показује на запад,а већи део запад исто скаче и пева:Ко не скаче...То је баш било импресивно. Иначе невероватно је колико људи не знају,што новије што старије песме.Крене тако И ајмо сад црвено бели,па један лик иза мене И МОЈЕ СРЦЕ ЗА ВАС КУЦА(уместо хиљаде срца)... Но надам се да ће против Браге бити боље,да ће индијанци тад бити у школским клупама,да не кваре оно око чега се много људи исцимало.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
08-27-2005, 10:13 AM
Evo i mene,kasnim usled tehnickih problema.
Na Marakanu stizem oko 15h gde se nalazim sa ortacima sa Labudovog brda,kupujemo karte i odlazimo na klopu.Ubijamo vreme uz cirku i kako se tekma blizila sve vise raspolozenih Delija je pristizalo do Mare.Bio sam u centralnom delu tribine gde je navijanje bilo FENOMENALNO.Znaci svi koji su bili u mojoj blizini navijali su 90 minuta bez prestanka(ja jos uvek jedva pricam).Na pocetku tekme sjajan koreo,ali i manji incident u donjem levom uglu skroz do istoka.Ta guzva trajala je samo koji minut... Iznenadilo me je da je toliko ljudi doslo u dresovima,ali to valjda zbog vrucine i lepog vremena.Zatim pre nego sto smo podigli koreo trajalo je ubedjivanje da se sedne,da se ne zvizdi nego da se navija,ali nekima jednostavno u glavu ne mozes uterati...ali dobro... Navijanje sjajno tokom svih 90 min,u nekim momentima malo ne sinhronizovano,ali generalno za desetku!Cini mi se da je onaj deo do istoka bio malo neaktivniji,na to su i vodje upozoravale tokom meca...Nekoliko bakljada,spaljene hrvatske zastave,sjajno dovikivanje sa svim ostalim tribinama-LUDNICA. I po meni najbolji detalj tekme kada smo se dovikivali sa ostalim tribinama "Sprem'te se sprem'te cetnici",mislim da se u tim trenucima ustasama krv sledila u zilama. Na kraju su igraci ispraceni uz "Hocemo titulu" i "Neka veceras svako zna". Nisam skontao zasto je Pantelic sprecavao saigrace da bacaju dresove u publiku,ali stvarno je to na kraju malo bezveze delovalo. I na kraju cele price sutradan kad sam krenuo kuci na BAS-u krene murija da me cima.ACAB!Znaci sve vreme su blejali i onda kad sam ja prosao pored njih sa salom uhvatili da me njakaju jer nemam licnu kartu,bla,bla i posle 10-15 minuta me pustise da idem. |
« Next Oldest | Next Newest »
|