05-16-2005, 08:27 AM
@ Majka Mara
Znam to ali me interesuje slika IGRACA..
Zvezda - Buducnost PG subota 14.05. 17h
|
05-16-2005, 08:27 AM
@ Majka Mara
05-16-2005, 09:08 AM
Sta mislis o tome da niko od Web tima nije bio na atletskoj stazi pa zato i nema slika igraca kako drze parolu!?
05-16-2005, 12:46 PM
Opet nesporazumi...
Nadao sam se da je u nekim novinama mozda izasla slika posto je bilo nekoliko ljudi koji su slikali dole... Ali nema veze, nasao sam u sportu danasnjem.
05-16-2005, 07:20 PM
NEVEROVATNO !
PROCITAJTE OVO ! Zvezdu očekuje kazna zbog transparenata 16.05.2005 19:10 Zbog transparenata na tribinama ali i onoga koji su fudbaleri Crvene zvezde poneli pred početak drugog poluvremena prvenstvene utakmice protiv Budućnosti, ˝crveno-bele˝ očekuje kazna. Ovu vest je potvrdio generalni sekretar Zajednice prvoligaša Miodrag Janković. Naime, prema pravilima za pokazivanje bilo kakvih transparenata i parola od strane igrača potrebna je dozvola delegata utakmice. Kako to u subotu nije bio slučaj, delegat Radovan Vasović je u zapisnik sa meča uneo imena svih fudbalera Crvene zvezde koji su u znak podrške svojim navijačima nosili transparent "Navijački pokret nikada nećete ugasiti". Pored igrača biće kažnjen i klub, zbog propusta u organizaciji utakmice, odnosno zbog parola sa uvredljivim sadržajem na račun ministra prosvete i sporta Slobodana Vuksanovića, koje su bile istaknute na tribinama našeg najvećeg stadiona. Kaznu će odrediti zamenik disciplinskog sudije Dragče Dimitrije NEMA RECI... :o :o :o
05-16-2005, 07:53 PM
Ocekivana odluka... Sada zele da udare klub po dzepu kako bi ubuduce sprecili slicne akcije... Bolje zvuci u javnosti da su nas kaznili zbog propusta nego da redari i policija nisu dali da se unesu parole...
05-16-2005, 08:06 PM
Pa dobro od pedera se nije nista drugo ni ocekivalo, ali nasa je nesreca sto ne znamo ko nas predstavlja ispred kluba jer ako ne zele ili nece da stanu iza nas navijaca onda iza igraca moraju, mada kako znam od kada je Dzaja otisao na odmor ni jednom nisu stali na njihovu stranu.
Setite se samo Bisevca, sta je sve onaj "tulipan" Bjekovic izjavio posle derbija na njegovo racun, ali i samim time na racun Crvene Zvezde, a nasa uprava ne secam se da je reagovala na te prozivke i ostala je nema kao na sve koje stizu od pedera,lopova, kriminalaca, kerova,...
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
05-16-2005, 08:26 PM
Nije tačno. Posle 124. derbija naša uprava je jedina stala iza nas navijača. Čitava javnost nas je osudila zbog nereda. Naćiću tekst (sve ja to čuvam) pa ćete da vidite kako ih je Vujin isprozivao za Milana Vasića.
![]()
05-16-2005, 10:25 PM
[quote="Nesha_cb"]
http://www.oaza.co.yu/sport/delije/galer..._bud_5.jpg A pjana je jos jednom pokazao da je sisa! :rofl ![]()
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
05-17-2005, 06:33 PM
Malo pre sam gledao emisiju "lavirint" na smecu..pustali su snimke sa prethodna 2 derbija i komentator je obe strane prozivao po malo, kako su koreografije lepe ali navijaci samo sto nisu poceli da diktiraju upravama koja ce pojacanja da dovedu, nisu zaboravili ni portparole navijaca u timovima, kako su oni promasili svoju profesiju itd... Voleo bih da pitam te novinare sta je Totti u Romi, sta je Di Canio u Laziu, dive im se svakog vikenda, a bilo je dosta situacija kada se desi neki incident pa da ti igraci pregovaraju sa navijacima.. Onda ni jedna losa rec nije njima upucena, zasto oni nisu promasili svoju profesiju, nego su to samo igraci kod nas koji jedini javno staju u zastitu svojih navijaca posto niko od medija nece ili ne sme!
Mislim da sada ne bi trebali da odustanemo, da moramo da idemo do kraja i da zavrsimo zapoceto...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|