05-05-2005, 06:39 PM
na tv-u sam gledao tekmu bas smo se jako culi u poslednjoj cetvrtini mnog jace od slanine :megafon .A kako su igrali u cetvrtoj ccetvrtini dobro nisu izgubili ;pivo [/quote]
Vojvodina-Zvezda,sreda 20:30h
|
05-05-2005, 06:39 PM
na tv-u sam gledao tekmu bas smo se jako culi u poslednjoj cetvrtini mnog jace od slanine :megafon .A kako su igrali u cetvrtoj ccetvrtini dobro nisu izgubili ;pivo [/quote]
05-06-2005, 07:48 AM
Quote:Svaka cast za odradjenu tekmu i pomenutu tucu... Па то је била више фора за време тајмааута и пауза текме,кад је ишла нека њихова песмица а ми уместо неких речи убацили,тотално непланирано су неки почели то да певају и онда су сви прихватили уз наравно показивање средњег прста "симпатизерима" на другој трибини. Ма небитно све у свему то била само фора,можда је нисам требао ни спомињати,важнија је она друга песма која звучи стварно ехтра,ал нажалост нисам понео моб да је снимим,ал биће прилике да се пева...............још једна песма ал права за оне ретарде за наредне године,која се надам се неће заборавити и заживети следећи пут кад будемо играли у НС................... ![]()
05-06-2005, 08:43 AM
Ja mislio da red firm i firme uopste nece biti u hali, bar ih nije bilo uopste pre tekme ;pljuga Nikakva njihova obelezja se nisu mogla videti te veceri tako da je nova pesma s' pravom upucena.
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
05-07-2005, 12:35 PM
Na tekmi je bila ekipa iz ns (prva naravno) i ekipa iz indjije.Nista konkretno nije radjeno sto se tice nas i indjije osim malih trka sa misevima,i malih problema sa ugovorcima.Sto se subotice tice nisu ni morali da dolaze a znaju i zasto! sve u svemu ok! :flasa
|
« Next Oldest | Next Newest »
|