Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Start!
e pa to nije ok (...) to smo i nabavili da bi imali slike - pogotovo mi koji vise nismo u mogucnosti da idemo na tekme. jebes to ... pa niste vi valjda toliko neodgovorni, barem zenski deo ekipe, znam da zenama tehnika ne lezi bas najbolje Big Grin ali to je ipak jednostavno.

Kizo :batine Sad :megafon ;pljuga
Reply
Radzo, rodjeni, evo ja obecavam, da cemo ubuduce stvar da uzmemo u svoje ruke.. :lol:
Ako Kiza da.. Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Imam puno poverenje u tebe - prepustam ti stvar u ruke :lol: Big Grin

A Kiza ce da dobije :batine zbog ovakvog propusta namigivanje
Reply
Lucky,ne daj da ti s-t-v-a-r izmakne kontroli! :rofl

Brigate :ruke :ruke :ruke
amo za tebe, uvek uz tebe a njih ko jebe...
Reply
Briga me, Smile da ja pisem izvestaj sa tekme na kojoj nisam bila. Smile
Sto se tice basketa, znate da je bojkot prekinut i da smo pregazili Spartak! 98:67
...one nove pesme ne mogu da se setim ali ko je bio na Mari verovatno zna pesmu pa neka napise... Smile
[Image: pobednik.jpg]
Reply
E,pa ne moze i jare i pare...ili kamera ili patike...!!!!! Smile
Sto se tice fudbala,tekma nista posebno,sem sto smo dobili sa 3:0!Po ovako hladnom vremenu,ja se i nisam nadala da ce biti puno Delija,ali obzirom na temperaturu bilo je solidno ljudi...
Navijalo se citavu tekmu i Brigate su proslavili godisnjicu...
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Pa, sto se fudbala tice, dobra tekma za otvaranje sezone. Brigadiri su napravili dobar piro sou na pocetku. Prvo su na samom pocetku pokazali transparent, koji se cak i iz Godrinog i mog penzionerskog ugla Smile nije mogao sasvim procitati a zatim su u 11 (a ne u devetom minutu) zapalili prvo dimnjake, one velike naNdzaraste Smile a onda su se svi nanizali na ogradu i popalili baklje i dimnjake naizmenicno. Zaista je cak iz ovog ugla lepo izgledalo. Bilo je dosta pirotehnike, nisam ocekivao. Smile Inace, kop je bio vise nego pristojan, po mojoj proceni oko 700 ljudi, na celom Severu do hiljadu i jos toliko na Zapadu po medijima (2 000). Nova pesma je klasicna italijanska varijanta ali je pevljiva. Samo se nadam da je nece forsirati na derbijima ili u hali jer je ljudi ne znaju. Ovakve utakmice i sluze da se pesma nauci i udje "u usi"...

Meraklije se, naravno, nisu ni pojavile, mada su najavljivali dolazak. Iako je hool tema, vredna pomena je igra na terenu. Popravili su se a i Pjana polako ulazi u formu. Inace, hoce li vise biti tih novih propusnica, ovi i dalje deru za karte... 100 din za Sever. Sad

Eto, propustih basket zbog obaveza, nadam se da je bilo dobro. Jesu li dosli madzari iz Blue Marines?

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Ja cisto da kazem, em sam dao 100 dinzi za jedno poluvreme, em nisam video bakljadu, a zbog price sa Budom niti sam cuo tu novu pesmu niti sam nesto obracao paznju na tekmu. Tebi Budo svaka cast za zapazanja, kod mene je umor ucinio svoje. Na basket nisam isao, raskorak u vremenu, tako da sam se zime nakupio, ali 3:0 je i zaboravljamo nevolje i hladno vreme.

A propusnica verovatno nece biti jer je i bez toga stadion bio prepun, cak 2000 +/- 200. Svaka cast upravo, bice nas sve vise :ruke :ruke
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
I onda kad gubis ti.........kad ostali ljudi tad sede
ti Crvena Zvezdo tad znaj da ja bicu uvek uz tebe!

to bi trebalo da je ta nova pesmica, bar sam je ja tako pevao :lol:

p0zDrAv!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: