Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда Паниониос среда 19:15
Среда,још једна кошаркашка утакмица у Пиониру.Противник можда не тако атрактиван као Билбао,али утакмица је од великог значаја за наше кошаркаше,и само победа игра улогу.Цена карте овога пута је 500 динара.Још једна прилика да током паузе у фудбалу испратимо кошарку у великом броју.Навијање из утакмице у утакмицу све је боље,што се хале тиче,и на овој утакмици морамо то да наставимо.идемо Делије,СВИ У ПИОНИР,ЗВЕЗДА ИГРА !!!
Reply
Узео сам карте преко Вин Вин  , али су ми две карте лоше одштампане, бледе су. Да ли је неко од вас имао лоше искуство на улазу до сада,  да не очита бар код са улазнице
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...ios_basket
Reply
И поред мање атрактивног противника,Пионир добро испуњен,скоро до последњег места.Пре утакмице скандирање тренеру Звезде,који заиста добро води наш клуб ове сезоне,и он нам одговара аплаузом.После тога креће песма север цели сада се весели...Навијање у првом полувремену онако малко слабије,млако.Друго полувреме много боље,опет смо препознали моменат кад се резултат ломио,у тим моментима цела хала је била на ногама.Ако се добро сећам противник није дао кош целих 5 минута и ту се преломила утакмица.Еври го,добро продрмао масу...Задњих пет минута није било потребе да се звижди при противничком нападу,јер је утакмица одлучена,и певало се нон стоп,уз дозивање са западом...истоком.Песма Звездо згази их све,можда најбоље описује игру кошаркаша ове сезоне.Крај утакмице,играчи долазе испод наше трибине и са њима се пева још једна победа и титула.Још једна битна победа кошаркаша.Браво Делије !!!
Reply
cz panionis 200h00m01s 00h04m38s
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: