Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Јагодина, субота 28. април у 19:00 ч

Меч почиње у 19 часова.
На картама за утакмицу ће стајати  18,00 часова због техничких проблема - из клуба скрећу пажњу да не дође до забуне!!!

Карте за Јагодину и 142. вечити дерби

http://www.crvenazvezdafk.com/src/karte-...ontent.htm

Reply
Овде су најбољи падали....
Овде су најбољи стварани...
Овде зидови још причају...
О хуку севера који не престаје...
Приђи чућеш бубњева звук...
Армије која сложно грми...
Овде зидови вечно ће причати...
О љубави између ње и нас !!!

СВИ НА МАРАКАНУ СУТРА !!!
Reply
Мали број људи...много добро навијање...Све песме које су певане,певале су се квалитетно.Мали број људи на истоку и западу,иако је време било идеално,али изгубљена титула је учинила своје...Бакљада и димови почетком другог полувремена,песма Још давно ко дете...и скидање мајица ! Ја сам године отпевана никад боље,певало се онако из срца.Последњих пар минута посвећено пакистанцима,на крају парола "ЦРВЕНА ЗВЕЗДО ПОБЕЂУЈ ЗА НАС" уз бакље и песму Јеби гробаре.Јасно смо ставили до знања шта од њих очекујемо у суботу,да се боре за грб и за част !!! На маракани нам остаје једна утакмица ове сезоне...против рада !!!
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...Z_jagodina
Reply
Још један доказ да кад нас је мање и кад је реч о квалитету, а не квантитету, грувамо поштено. Предивно вече на Маракани, зајебанција, песма која од почетка до краја утакмице иде узлазном путањом и из срца. Након Ја сам године... иде Нек се Маракани... погледам људе око себе и провалим да су свима прошли жмарци и сви се најежили  Smile права емоција нема шта. Још једна позитивна ствар, момци који из утакмице у утакмицу сецкају папириће и доносе ролне дижу атмосферу у оном делу под кровом, само напред!

П.С. Шта ли је у мозгу оног болида што покушава да баци бакљу преко целе трибине на стазу?!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
1.полувреме

2.полувреме
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)