Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Среда, 14.03. Ц.Звезда - Смедерево
По мени утакмица одрађена како треба,прво полувреме дуго није било овако навијање ,почетак другог могло и боље али касније су голови подигли атмосферу и креће тотално лудило на северу,идемо да одрадимо борчу па да карамо говна у купу!!!
Reply
http://www.delije.net/galerija/11_12/111...evo_11.jpg
Reply
Среда,радни дан ... 41 000.... СВАКА ЧАСТ СВИМА КОЈИ СУ БИЛИ !!! Док се није отворио део југа људи су на силазима на истоку и западу стојали...Овога пута кореографија са тракама на истоку и западу,на северу бакљада...пре утакмице учена нова песма,прави ритам,песма која по мени има потенцијала,само полако.Навијање сасвим добро,наравно увек може боље.Дозивање са пуним стадионом,добро знај,ајде играј и бори се и песма која је дигла цео стадион на ноге - нек се маракани врате славни дани...Толе такође пар пута прозван...и на крају утакмице са играчима песма И ДА МИ ПОНУДЕ,МИЛИОНЕ БИЛИОНЕ !!! За викенд бск,викенд,сви на стадион !!!
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind..._smederevo
Reply
Ако је прошла субота некоме била случајност, ако је неко посумњао да не може да се понови пуна Маракана на „обичној“првенственој уткамици, е тај се грдно преварио... Признајмо сами себи, већина је прижељкивала бар 20-25 хиљада људи и били би презадовољни после Спартака... Био је радни дан, сатница не баш идеална, време прохладно... А нас опет преко 40 хиљада!!! И дефинитивно Нико Звездо нема то што имаш Ти!

Опет реке људи ка стадиону, опет многи улазили добар део првог полувремена, опет накнадно отварање југа... После Спартака сам мислио да сањам, а од синоћ сам сигуран да је ово реалност...

Не знам да ли је то само мој утисак, али исток и запад никад активнији у навијању, бочни делови до Севера учествују у навијању па скоро колико и ми, свих 90 минута... А остали делови ових трибина активни уз скоро сваку другу песму, наравно у зависности од дешавања на терену, што је и за очекивати...

Пред почетак утакмице увежбавана нова песма, прихватила је цела трибина и не сумњам да ће тек доћи њено време јер је и синоћ сјајно звучала на самом почетку утакмице... А након тога, сад већ стандардном По зими киши започиње грмљавина са Маракане, земљотрес који даје до знања сваком противнику да нема шта да тражи у нашој кући... Можда се и може пронаћи нека замерка за певање, тј. сигурно их има, али кад песма не престаје 90 минута, кад повремено пева 40 хиљада људи, кад готово да не постоји двоглас у тим условима, кад на терену иде све како треба, кад смо сви насмејани и задовољни, зар кварити тако нешто? Издвојио би дозивање са целим стадионом на Још једна победа и титула, сјајно звучи и на моменте помислим да су и гласнији од Севера... Југ нас је овог пута добро чуо и одговорио на Ууу Ааа Звезда... Нек нам Бог да среће већ постаје неизоставни део репертоара, а Добро знај коју пева цео стадион уз хиљаде раширених шалова је сјајно звучала... Одлична је била и Ајде играј и бори се, као и Ти играш на облацима славе, коју је отпевало бар 20 хиљада људи а тачност, прецизност и мелодичност, ко да пева један човек! На крају, поздрав фудбалерима уз И да ми понуде милионе билионе... Дефинитивно нема тих пара које могу да замене оно од синоћ!

Вртело се и неколико барјака... Пиротехника је спорадично паљена, удари и петарде су дизали атмосферу... А на полувремену нешто вероватно неочекивано... Кореографија на Западу и Истоку у виду најлонских црвених и белих трака које су развучене од ограде ка врху трибина... Једноставно а лепо... На Северу транспарент на огради: 41.250 нико Зведо нема то што имаш ти! Наравно, све то прате бакље, димови и Пуне трибине...

Чека нас Борча, сигурно да сви људи који су синоћ били не могу да се "спакују" тамо, али идемо даље, они највернији нек погурају тим ка нова 3 бода, па да у ведром расположењу за недељу дана дочекао куп дерби...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

1:30 да ли је неко повређен.
Reply
Доста фотоапарата на северу, што се види на почетку бакљаде на снимку.  :o
Reply
Предивно вече на нашој МАРИ.Погледом је могло да се види да је седео само центар запада од 40 000 и кусур навијача.Непамтим да СЕВЕР није имао корео(осим бакљи) што је врхунац јер смо показали ко смо и шта смо не само на Балкану него и у европи е сад је ред да се прикључе и друге трибине Big Grin.Позивење југа са уууу,ааа на малолој текми а не европској је шлаг на торти.Велики смо притисак урадили и на судије,шалова мора још више и нај важније НЕМА ТОП.УДАРА НА ТРИБИНИ.Ови клинци догодине ГЛАТ узимају СВЕ Smile
Reply

Други видео касније на нашем ЈТ каналу
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

cz smed 3kolo 2 WindowsMedia HD 720p DRUGI DEO
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: