Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена звезда – Вентспилс, четвртак, 20:30
(08-05-2011, 07:26 AM)фрактура link Wrote: Специјални посматрачи уефе сада слободно могу да пренесу татама у Ниону шта су у међувремену изгубили у суманутој трци за новцем.

Иначе нико да спомене добре старе индијанце и евро-навијачи, где су се ти људи изгубили, што не долазе? Да се нису нешто наљутили због сталних критика? Не признајем утакмицу без оних великих шешира Звезда у Лиги Шампиона!  8)
Ја сам видео два шешира, бољи су него раније  ;D. Иначе, одлично синоћ, у сваком погледу, као и остатак стадиона.
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

(08-05-2011, 02:57 PM)дрвосеча link Wrote:
Quote:Ала си га препричао...!Како се не сети да смо певали ој Косово Косово уз кореографију...и ако не знаш речи нове песме...немој да журиш да ти препичаваш нешто што не знаш.

Па ставио сам да смо то певали, само сам ја написао "Са Косова зора свиће", и после тога се окретала ПЛТН неколико пута.
Ова нова песма је из Летоније, и тада се другачије певала. Мало је модификована у синоћној верзији, са разлогом. Људи у почетку нису одмах могли да похватају све речи, па ни ја, јер сам био до Истока.

(08-04-2011, 10:14 PM)дрвосеча link Wrote: Кореографија на Северу је била одмах на почетку испраћена са стандардним ПТЛН, док са околних трибина севају блицеви. Нису играчи још ни изашли а ми смо учили нову песмицу:

"У нову сезону креће
група верних Делија,
и тамо далеко, ако Бог да среће,
славиће се нова победа/титула"

Дрвосеча човек ти је скренуо пажњу на цитирани део, јел може на једном подфоруму без твог паметовања. НИСИ НАПИСАО ДА СЕ ПЕВАЛА ОЈ КОСОВО; НАПИСАО СИ ДА СЕ ПЕВАЛА ПТЛН УЗ КОРЕОГРАФИЈУ!!
Reply
Репресија се наставља!

Не знам да ли је неко писао о томе овде, али треба напоменути да су жандари испред стадиона малтретирали људе који су само хтели да уђу на стадион, како су се безобразно кезили када су премлатили једног момка, деловало је као да су једва дочекали што је почео фудбал, као да више од нас чекају да почне првенство, ужасно је какви све ту раде и како се понашају...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)