Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8. Kaфеов турнир у малом фудбалу!
(06-28-2011, 02:53 PM)100%anti crnobeli link Wrote: РСФ, нисмо ми од Звездаре изгубили 2:0, већ 1:0, онај други гол се не рачуна, јер је неко са трибина (вероватно ти  ;D) викнуо крај, ја сам напустио гол и кренуо ка трибинама, тако да га је неко из Звездаре дао кад је био празан гол, а време истекло.

Само толико  8)

Види... Комисију за жалбе предводи Киза... Код њега је остао списак са резултатима и пре званичног објављивања тражио сам му да ми прекуца... Прекуцао је тај резултат! С обзиром да сам у том периоду ја био записничар, могуће је да сам се занео и погрешио, те у његово име прихватрам жалбу  ;D

п.с. Сад си ме подсетио на свој и бравуре осталих голмана... Каква конкуренција за Бајка јеботе!  Big Grin
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Када ћемо добити мајице које су намењена за освајаче???
Ултрас Миријево 2  Big Grin Smile
Reply
[Image: neema.jpg]

Big Grin
Reply
Драго ми је да је кафе турнир да тако кажем заживео након свих ових година "поста" што се тиче бројности екипа.

На моју искрену жалост једини кафе турнир који сам до сада пропустио и најбоља атмосфера до сада колико успевам да схватим.

Поздрав организаторима, честитке победницима и освајачима турнира, и видимо се до године .
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)