Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сви у Чачак!
Субота 3 сата,карта 500 динара!Доћи мало раније да се не би стварала гужва јер се карте купују само у Чачку.
Reply
Мало озбиљније треба да схвате овај форум људи који се око њега цимају!Мање од дана је остало до утакмице а нико се није сетио да отвори тему за ову утакмицу!
Reply
500динара је разлог више да напунимо стадион!!
Пре смо болесни него нормални,нека неко други и сад све то процени,ми смо теби одани,цео живот мој си ти!
Reply
http://i56.tinypic.com/jja73t.jpg
Reply
Delije u Cacku: Borac - Zvezda 2:0, 21.05.2011.
Reply
Ајде пар речи да кажем о гостовању крај Мораве, кад се већ нико није ухватио тастатуре  Wink  Велики број делија у Чачку, кортео до стадиона, на улазу класика као и сваки пут код њих цимање... Почетак утакмице песма папирићи, по која ролна, велики број људи касни на утакмицу, тако да је прво полувреме било мање више за заборав! Почетак другог полувремена велика шеталица "ДЕЛИЈЕ", пар бакљи и димова. После првог гола који смо примили настаје транс, е у томе се и разликујемо од других! Толе испрозиван како му доликује, посветили смо му добар део дана! На крају после изгубљене утакмице позвали смо играче на "север" и рекли им шта имамо!

ИДЕМО ДАЉЕ ДЕЛИЈЕ, ТИТУЛА НЕ ВРЕДИ КАО ОБРАЗ!!!
Reply
Нема слика  ???
Reply
Ја могу рећи да је навијање било незаборавно,и драго ми је што нас се исцимало у толиком броју,једноставно показујемо колико смо изнад других у сваком погледу а и што је дечко напоменуо у два поста изнад после гола смо пали у транс и једноставно показали да и када губимо ми смо победници!
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)