Threads: 38
(04-24-2011, 10:58 AM)николаБГ link Wrote:[quote author=фкцз link=topic=3979.msg90611#msg90611 date=1303641824]
ја ово не схватам као навијачку победу, навијачке победе су нешто друго. ми јесмо сачували образ(што није ни требало да буде питање?!), али је проблем што је јуче било много оних који су доказали да тај образ немају, који су продали веру због страха од губљења јебене титуле! такви ће сутра продати и ово мало земље што нам је остало!
што се титуле тиче, нисмо је ми изгубили на јучерашњем дербију, него због резултата у првом делу сезоне. оно што се дешава овог пролећа је малтене покушај да се направи чудо.
свака част! нарочито се са подебљаним слажем!
[/quote]
Не бих ја превише драмио око тога што су они били јуче и навијали. Баш сам РСФ-у рекао једном приликом: ''То су они!'' Немају све групе навијачке погледе као ми, имају своје фазоне који су другачији и ја то поштујем. Њима се све врти око тога да клуб победи и они ће увек гребати рукама и ногама да до тога дођу. То вероватно долази од тога што навијају за мањи клуб од два градска ривала и поучени поразима су научили да морају да гину за победу. И тај њихов окрет ка национализму ја не видим као нешто искрено, већ више као жељу да у том сегменту не каскају за нама. Можда звучи чудно људима који су Делије, али ја више поштујем њихово јучерашње појављивање, него прошлогодишње непојављивање на стадиону. Ово јуче су они, оно прошле године нису. Што ми рече један старији Циган који их добро зна: ''Некад се знало ко је ко и ко шта ради. А данас они каче на ограду ''догодине у Книну'', певају о Косову... Све се то помешало.''
Threads: 8
04-24-2011, 05:45 PM
(This post was last modified: 04-24-2011, 05:58 PM by дај гол.)
(04-24-2011, 10:07 AM)Red Star Forever link Wrote:"Сачувасмо образ... изгубисмо титулу... Вредело је... За боље сутра!"
(04-24-2011, 02:26 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=николаБГ link=topic=3979.msg90613#msg90613 date=1303642703]
[quote author=фкцз link=topic=3979.msg90611#msg90611 date=1303641824]
ја ово не схватам као навијачку победу, навијачке победе су нешто друго. ми јесмо сачували образ(што није ни требало да буде питање?!), али је проблем што је јуче било много оних који су доказали да тај образ немају, који су продали веру због страха од губљења јебене титуле! такви ће сутра продати и ово мало земље што нам је остало!
што се титуле тиче, нисмо је ми изгубили на јучерашњем дербију, него због резултата у првом делу сезоне. оно што се дешава овог пролећа је малтене покушај да се направи чудо.
свака част! нарочито се са подебљаним слажем!
[/quote]
ја више поштујем њихово јучерашње појављивање, него прошлогодишње непојављивање на стадиону. Ово јуче су они, оно прошле године нису. Што ми рече један старији Циган који их добро зна: ''Некад се знало ко је ко и ко шта ради. А данас они каче на ограду ''догодине у Книну'', певају о Косову... Све се то помешало.''
[/quote]
Имао бих што шта да кажем на ту тему,али прескочићу данас то,цитирао сам оно што је дефиниција,као и ово што је фкцз написао све од речи до речи
А вама Христос воскресе браћо
Threads: 19
Данас на БумБум радију, око 10 часова почела је емисија "Помаже Бог народе мој". Када сам у ауту послушам ту корисну емисију.
Оно што је занимљиво данас било јесте што је гостовао парох из Вишњице (београдско насеље). Човек је био више него одушевљен бојкотом делија на Велику суботу. Читав низ хвалоспева о нама.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]