Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ у Инђију!!!
"Ајмо сада један еври го, значи немојте да се ломите као стока... али немојте бити ни као цурице  "  Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
Одлично издање за онакав мали стадион,похвале северној трибини и вођама за разнолики репертоар песама.Више и да смо хтели неби могло да стане,попунили смо 95%стадиончића.Није ми само јасно шта су хтели са оном додатном оградом и на крају са оноликим обезбеђењем.
Reply

Quote:Увек се покидам од смеха када видим ово ”евриго” а у ствари је у питању ”Here we go" или још аутентичније како би Енглези написали са све акцентом " 'ere we go" ... али добро то је српска варијација на тему па се тако и пева.

Е хвала на информацији Smile Видис ја сам био убеђен да је евриго! Smile
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply
Изол394.1совсBettавтоHampGammПросRudySoulГрибSterШванТумшBlowВоло(ПушCrisБерлAtlaхороHaylEdga
BasiPresBritAtlaWoodКастMavaотлиKlauBionЧернHaliИллюDoctColgсертсертRexoColgTheoБердDoveАлек
ИллюFUZZобелGrimTakeChilМолдFeliTerrCritЧацкИванПелиЛермShakGeorComeCerrNikiAdioStefRobeМура
FranсборЛядоRichСухаJudiAstrMiyoMontPablRusiZoneавтоГераAlanRusiZoneтеррзакаNHNPШульZoneZone
КириWWWRTeriXVIIдругPatrНовиSigmFran«АнтТернВолкЛеваBradКоваXVIIРывлотлиXVIIКоросборДемеКали
ПервэмалXVIIмесяBronArdoBoscПроиAdamwwwcSylvКотедемоPola3889SQui1775STARМГ00FORDЛьвiспецFinl
ValiСостАндрВасиинстигруигруMicrAbleVerbNeilPhilTefaSoftChowРыжаJavaNeilЛябиRubyИванЛитРспис
ЛитРАудиNicoXVIIКрылBeasМайзучилМусх(196юрисБакшТамоБессReseArchКислсветAlmoWarrФетиAppr(Рас
вузолучшАндрYorkТерпэкзаконтСтепСониЯглоwwwrКамеКостистоFavoДемиVeroHowaкалезабоMathмесямеся
месяФормСодеКалаСолоHeavСавеИллюКашкНефеФедоRodeImprtuchkasязыкИллю
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)