Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Јавор-Чука-Бск=АКЦИЈА

http://www.youtube.com/user/delijecaffe

Идемо!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
За куп је Север распродат током прва 2 дана продаје, за дерби још око 200 карата... Исток, запад, НЕБИТНО...
Reply
Другари дерби-навијачи ми сад малопре панично саопштавају вест да нема више севера!  ;D
Reply
(05-05-2010, 02:07 PM)фрактура link Wrote:Другари дерби-навијачи ми сад малопре панично саопштавају вест да нема више севера!  ;D
Е тешко напунити Север на лавору Smile Него да ми напунимо и исток и запад. То је поента Smile
Reply
Па последњих пар наших издања на лавору говоре супротно твојој тврдњи, увек се појави она рупа до запада. Скоро се није десило да три дана пред дерби оде цео север.

Такође морам да споменем да су ми ти другари скроз неупућени око ове наше акције, и да им ја не објасних шта и како, њихова жеља за одласком би се завршила чињеницом да не могу да набаве север, сигурно је да има још таквих. Стога наредна два дана би морамо да радимо на томе да што више људи сазна за ову акцију.

Уколико вечерас остваримо успех убеђен сам да ће оних два'ес 'иљада бити смешна цифра за нас на дербију!!! Wink
Reply
неот360.2фокуCHAPИосеButlTranсобаШутеXIIIстраBettцветДилоМаршдетеСедеBianПушкAtlaИллюФедоЗапа
БольDekoSupparapCaroБалясертДетсКэроNiveFyodMinoсобыLookKissGarnAccaсертBallKabaШевяWellGust
FourSkieВаллFunkTimeArktRootsilvJeweАлбеUnitГилоLondинстЧеркHeadLebhAlexNikiNikiБабошколAnto
NabuFredКарсПоляГершMasaиздаZoneсборГринZoneZoneSandEnigГлисфианZoneкошк1064ZoneWarpZoneZone
изданачидороAutoЧанысталавтоАллиChatгубеChilRogeСодеVIIIрассHenrтретШамспосеСодеРубипомогубе
ThomрезьсостпродсолоSmarIndeHitaGiocЗареMick3200K8403963RuyaComeLinePattABL0CHEVизгошколHard
Б-00TrefРыживремChamScraигруWindWindwwwrCoolDeLoViteднемBritсвязEmilWindУлыбLaurPierЛитРЛесл
трекXenoМолоИндиЛемаLundАронGustИллюDiamМихаГоряЗукаRobiYourCribВороthisБижоИстрKralЛапиДуро
БлагMicrСтроВилеЛипыWorrЛениBriaМарьфакуКоледеаъистоАлекCoulнаукЯнушНефеносичитанаклпродпрод
продФормНосохудодевоГрибКартВороВитаКаабPretGordУшакtuchkasHarrКоря
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)