Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 UTAKMICA U UEFA KUPU, ZA I PROTIV DOLASKA NA STADION?
Sefkerinci idu garant a za vas Opavcene neznam namigivanje
Pozdrav komsijo

U CETVRTAK SVI NA MARAKANU

Pozdrav svima a Kizo mi se vidimo;pivo

Capo mozda je to Muslin izjavio kao provokaciju za igrace. Neka vrsta motivacije
Reply
...ja brate, ipak vise volim da cujem realnu pricu, nego da mi neko kenja o "faktoru srece" i slicnim bajkama, valjda smo to prevazisli... :o
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Slazem se sa Lakijem.
Ja inace uvek prognoziram losije, tako da i ako ne uspemo, nije toliko lose, nego kad se nadas onom mnogo boljem.

Ali mislim da je i NEREALNO (!!!!) da se od Muslina ocekuje da napravi tim za evropu. Ja iskreno mislim da mi nemamo pravo ni da pomislimo na titulu a kamoli da sanjamo o Evropi. Mozda prodjemo ove jadne Moldavce, ali dalje.....

Neznam stvarno kako ocekujete da Muslin od onakve ekipe napravi nepobediv tim na domacoj sceni. Tacno da Napredak, Zeta, Javor nisu neki timovi, ali nismo ni mi samo sto imamo IME, i vise para od njih.

Pa brate svake sezone dobijemo/izgubimo po 3,4 igraca. Pa trebaju ti igraci da se uigraju, novi da se oslobode pritiska, a ima i onih koji stvarno nemaju mesta u Zvezdi. I kako jedan covek to sve da ispravi za tako malo vreme?

Sta su oni na pripremam odigrali 5, 6 utakmica, ali sta da vidis kad igraju protiv nekih jadnika (koje mogu da pobede). Tek se protiv Olimpijakosa videlo ko sta zna i ume.

Trebace njima sezona i vise da se uigraju, nauce, al sta vredi kad ce ih opet prodati...

Jednostavno, nasa trenutna Realnost
Reply
Quote:Sefkerinci idu garant a za vas Opavcene neznam namigivanje
Pozdrav komsijo

U CETVRTAK SVI NA MARAKANU

Pozdrav svima a Kizo mi se vidimo;pivo

Vidimo se brate a i spalicemo zastavu BBB Bern Big Grin
Reply
Ja verujem u ovaj tim,iako sam bio kao i svi razocaran onim sranjem u Krusevcu,ovo je ista ekipa od prosle sezone tako da su sad barem kolko tolko uigraniji i imamo na sve to dva plusa dolazak Djordjica i odlazak Pjanovica,tako da je ovo samo bio nadam se prolazni kiks i da vec od ovih Nistru Ortaka krecemo da gazimo sve redom.
Pozdrav svima
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Sale, ako Zvezda prezimi u Evropi imas od mene piva kolko mozes da popijes plus da poneses Big Grin

Boli me skituljko, ja sam od ovog tima i ove uprave digao ruke i ne ocekujem nista. Ako urade nesto SUPER a ako ne boli me pomenuti skituljko Big Grin

ALE Dzaja je prava pi*ketina,
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
Samo da ne bude kao prosle godine.
Guze nas nasi, a u Evropi se vadimo.
Reply
Lovac jel sa sleperom? Dobro ce ti doci one akcije apatinske ;pivo !

Nego cuvaj ti suske za maj/jun 04 kada overimo duplu Confusedampion Confusedampion
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: