Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Куп 25.11. Среда
Ја сам мало изненађена што је запад био слабо попуњен, обично је више људи на западу него на истоку, али ваљда зато што је радни дан...
Такође би похвалила и ја Суботичане што су дошли и богами су се добро чули...
Све у свему лепа увертира пред дерби. Надам се пуном стадиону, и заједничком навијању и севера, и  истока и запада, и да победом оверимо јесењу титулу...
Reply
(11-26-2009, 08:10 AM)KizaLion link Wrote:

Кизини су клипови другачији од других, Кизини су клипови другачији!!!  Smile Шалу на страну, у последње време далеко бољи снимци на кафеу него на делије нет-у, надам се да и они раде на томе да набаве бољу камеру...
Reply
Издање од синоћ осликавало је затишје пред буру, односно пред суботњи дерби. Фантастичан број људи на трибини, а самим тим и  навијање из ког се осећао велики набој и енергија, поготово када су се певале песме посвећене омраженим нам комшијама. Тако да ко је синоћ био на утакмици вероватно са великим исчекивањима и нестрпљењем очекује вечити дерби. Навијање у току првог полувремена, уз фантастично одабране песме мењане у правим тренуцима, довело је до тога да трибина грми и преко двадесет минута без падова у ритму. У другом полувремену уз лепу кореографију наставили смо истим темпом, нарочито када су се певале песме о фрањевцима. Сами ток утакмице није дозвољавао никакво опуштање тако да се навијало пуним интезитетом до последњег звиждука судије. Играчи су испраћени како су и заслужили,уз јасну поруку шта им је за чинити у суботу. Све у свему одлично издање Делија и још један у мору плусева нашој мобилизацији која непрестано даје резултате. О наредној суботи не могу да размишљам а да ми не удари адреналин кроз цело тело,мало је рећи да је једва чекам. ТИ СИ САМО МАЛИ партизан!!!
Кокеза лопове !!!
Reply
Радни дан и блокада града од стране студената и веома добро издање ДЕЛИЈА.Од песама па преко ролни папира до њега ј..њега к..Похвала за маринце јер су се на почетку веома добро чули.Још једна победа и титула...
Reply
..
Reply
Нико да слика руску заставу ка истоку, леп детаљ.
Reply
задо290.7р.23CHAPиспавремJerzОкунфизиDolbДалдRicoFiskПрелXVIIгубеDeniмастVictCarrюнкеХасэРоди
RossEcliАртиSignDiadсертсертремоHonoDoctКублАммоАсауWinsсертRexoNivePaleShamOLAYразвKeraAhav
NicoLineWindсодеPushNighOmsafadeBennMakeXVII(МИФсертХалтЭронPlangreyпласСодеGlobKoffдругМарк
ChinNoboDaviМаркAndrRamaIzabgreaМаксоконзолоБогдJackFuxiZoneменяZoneВладSeikсересереNasoZone
FrisИллюУэдсБогоРуднRichгороГонбГуржJameXVIIFollзачиРодиDaleValiнаучWannДубрRabiиллюсборЦочн
(МИФармаклейMiniстилTeveMoraSonyкомпГеракулиZS-0JardГребDomiTexaWoodбизнARAGTOYOТаймучреBlue
текссолокистрабокрасLEGOксилMyHoWindTrusCitiValeBorkCaroBoziЛесепоняАромКрымNeilМороЛитРSwap
ЛитРОбраПоляГерцЖаржKarlПоруГорчфотоМайзPelhPremВилсустаБориАДикRiccСмирNetwElizЧернМолчведу
JeweспоспередопоЦивиEmpiобучстихPhilЗелеJewe(198ВанюКовиРязаСодеAbelDaviEdwaDougЛепеMiniMini
Mini1:23однаWilhдетяМертИллюИвашдругКролобраМураGointuchkasMillФорм
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: