Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.звезда-Гроцлин, четвртак 20:45h
http://www.delije.net/av/fudbal/0708/070...clin_1.wmv

[Image: party0023.gif]
[Image: pobednik.jpg]
Анегдота, шта ли већ...
Пред утакмицу, стижем ја на стадион, уз Љутице Богдана, а два лика иза мене коментаришу фору са проваљеном гробарском паролом са дербија. Ово, оно, али њихова констатација је да је на Север унешен спреј(!!!) и да је кад је виђено шта пише тамо, брже боље исписан одговор!
Quote:Анегдота, шта ли већ...
Пред утакмицу, стижем ја на стадион, уз Љутице Богдана, а два лика иза мене коментаришу фору са проваљеном гробарском паролом са дербија. Ово, оно, али њихова констатација је да је на Север унешен спреј(!!!) и да је кад је виђено шта пише тамо, брже боље исписан одговор!

Big Grin Big Grin
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Quote:Анегдота, шта ли већ...
Иста прича код мог друга који је гробар...одма ме напао у фазону:''Шта сте ви цигани сте паметни јер сте спрејом напицали паролу. :lol: :rofl
Икао тем аније дерби морам да се укључим и кажем да је парола урађена мање-више уредно фарбом баш зато да би видели да је спремана раније а не писана спрејом. И немогуће је да смо видели паролу на стадиону пошто су је држали са друге стране ограде. У истом тренутку када су они подигли и ми смо...значи једино ако неко може да исцрта паролу за 5-10 секунди...онда нека буде да смо унели спреј.
Можда су понешени и шаблони за слова Big Grin
Скренули сте са теме, тема је Гроцлин а не дерби. Закључавам!

п.с. још један видео запис:
www.delije-caffe.net/video/2007/groclin_navijanje.avi
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: