Threads: 1
Quote:E misevi,misevi nikad bolji derbi jebe mi se za rezultat na kraju krajeva
Pre utakmice ste se pokazali kao i uvek u pravom svetlu...a bogami i posle tekme ! Nisu price za forum tako da necu nista pisati zna vec ceo grad :ruke bravo misevi
После опоравка од резултатски негативног и навијачки позитивног шока само да похвалим навијање,димови,бакље и све остало екстра, много смо далеко испред оних преко пута.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 164
Постављено је још 20 слика у галерији!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 14
Читава Ибарска магистрала у великој колони комбија и кола заједно на дерби.
После неког циматања са муријом један мањи део људи из конвоја корача уз песму ка Маракани.
Threads: 18
Наша дужност је да сада одржимо ову нашу снагу и да још ојачамо. Дерби је показао ко је ко,а разноразни форуми су показали колико сви једва чекају да било шта чују негативно о нама. На њихову жалост са овог дербија немају шта да чују.
Овај дерби је добро одрађен али следећи мора још боље...у свим сегментима.
Threads: 3
Ево и дербија из мог угла... Донекле је испоштован договор из информатора подељеног прошле недеље у Железнику, конкретно о долажењу на време и заузимању места у копу! Моја екипа и ја дошла је сат и по пре почетка меча! О навијању и репертоару песама је већ било речи, нећу да се понављам! Згрожен сам бројем телефониста и фотографа, уочио сам и на шипци дигиталце... Индијанаца и залуталих никад више око мене, кад би знали ПОЛА песама било би одлично... Нерешиви и вечити проблем наше Трибине! Згрануо сам се понашањем појединаца приликом одавања почасти трагично преминулом другу са Севера... Звиждали, јебали мајке глодарима и свима доле на терену, немам појма у чему је проблем да се одћути један минут! Страшно! Можда им је „слабо“ озвучење било проблем, као нису чули а... Избила је и туча у другом полувремену, не би да лупам а није ни место! Одушевљен сам и „фанатицима“ који су напустили Север после 4. примљеног гола! Свака част „делије“!
Ипак, било је и лепих момената на овом дербију! На самом почетку НАПРЕД ЗВЕЗДА АЛЕ и димњада... Крв ми се ледила у жилама! Ова песма ми је омиљена... Пиротехника се палила у више наврата, а најјачи су били стробови на крају текме! Корео и пароле за чисту 10-ку! Пријатељи, браћо, кумови... Хехе! Поменуо би пуно заплењених и попаљених глодарских и, чини ми се једна паокова застава! Парола која је пратила ову „представу“ је до јаја! О дешавањима на Аутокоманди и пре текме не би да дискутујем! Ко је био, видео је! Колико су тачне гласине о заплени глодарског ђубрета стока панчево?! ПОЗДРАВ СВИМ ДЕЛИЈАМА!
Threads: 1
Колико су тачне гласине о заплени глодарског ђубрета стока панчево?!
Видећеш ускоро...
Threads: 3
Brate nisu glasine, zastava je uzeta.