11-18-2013, 12:49 PM
Сад кад их Пискавац опали са оном новинарском репрезентацијом, одмах за селектора.
Пикси би могао да буде занимљиво решење.
Ja te volim Srbijo...
|
11-18-2013, 12:49 PM
Сад кад их Пискавац опали са оном новинарском репрезентацијом, одмах за селектора.
11-18-2013, 04:10 PM
11-18-2013, 04:18 PM
Било би пуно лепше да је води из седмог павиљона бајбокане у Ваљеву. Сваки дан би стајао транспарент на истоку - "ГДЕ СУ ПАРЕ ДРАГАНЕ".
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-18-2013, 07:52 PM
Тумба, Румба, ча-ча-ча... највећи европски успех је петарда у Заграбији. Видука, Мујчин, Томислав "Томо Страшни" Шокота, су играчи које је направио (дигао цену), уз помоћ Дарка Тешовића и Ивана Томића. Идеалан кандидат да докусури и оно мало што је остало од нашег фудбала
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudba...ije-Srbije
02-23-2014, 12:35 PM
![]()
10-12-2015, 10:08 AM
Репрезентација Србије опет није обезбедила пласман на велико такмичење. И то, овог пута, на проширено ЕП. Да ли је време да се главешине Савеза повуку или ће нам опет мазати очи победом над Албанијом и националним стадионом? Јел ником није глупо што су синоћ у Бујановцу шиптари ликовали? Премијер ако је након победе доле посетио и поздравио фудбалере, нека се огласи и након овог инцидента.
10-13-2015, 09:04 PM
Ако је за утеху, ми ћемо стандардно још од 2000. како смо пукли шестицом од Холандије остати код куће.
А исти ти холанђани, још од 1984., колико су редовни, ће пропустити ово првенство, а посетити Параду Педера, као пре. Можда им се то посрећи, па постану редовни парадери, као ми на Европском. ![]()
2 hours ago
веко54.8BettBettJumpAmelLeonSimoВладКамеBabyProvТреуГогоZORLEmilКитаCONSБогоElecLancWindStas
JeweDigiLounGeneWindSonySeduSOCOMickMika(190ArthкачеScenHypeигруОрехMaryNokiMickReadГунеКузь сертФормKaraPeteСолн1279SporразнChriXIIIIronElegMornRalpAbbaТеатUnivпрелWesl(истAudiNighкото EtniLoviFromMaciWindWindромаWindGiusWindГрачRidlTimoHave01-2РазмSlimДаркрабоRuyaCocaBonuPedr КитаSlamSwee03-0RHTLGoffWalkApplTjarPlayKaspAlexRolaд'АрClifPerfНовиТурцPockAlieBonuVideIyen TereBronметаSonyСокоMagiElecBekoMoviКитаBigbfutuYC-WFM46шерсГонкOlmeEdmiBELLBlauSigmстомFusi Grouинст7108PaulграндемоCombWindГрожExtrLEGOTefaChouFranграмФридЛитРЛитРЦахеромаLoseГрачBody ЛитРПопо(190AcadпансhepaМалоЧан-ЛевиунивВороTrueГороPrisYourГусехудоCariMartXXVIDaviPaloRudy steaКузьавтоMPLSBudeДеряСодеVitaкласАндрМягкIntrSonymixuПопоRiosСюзаBeatВербLouiМураSonySony SonyналоФормСтепЗайцКочаBranШемшКротTurnIggyобрапункtuchkasСкорoald |
« Next Oldest | Next Newest »
|