Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
POCINJE!!!
U sredu,sa pocetkom u 17 casova,igra se prvi mec 1/4 finalne serije plej-ofa.Zvezda igra sa Lovcenom u Pioniru,potom u petak na Cetinju,i ako bude bilo potrebe-opet u Pioniru(ja verujem da cemo ih proci u dve partije).Kako stvari stoje,ovo ce biti samo zagrevanje za ono sto predstoji,a to je polufinale sa FMP-om kojeg jos nismo savladali ove sezone(valjda je dosao red i mi da slavimo)!Svi igraci su zdravi i spremni i isticu da ce uciniti sve da prevazidju svoje mogucnosti i plasiraju se u finale(najverovatnije sa grobarima)!Da li je ovo najava titule posle visegodisnjeg posta-ostaje da vidimo.U SVAKOM SLUCAJU-NAPRED ZVEZDO!!!
Reply
Dace Bog da Zvezda uz pomoc nas vernih Delija ove godine osvoji titulu u basketu!
Stvarno verujem da imamo dobru sansu, a Pionir ce biti pun ko oko.

NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED GDE TI IGRAS TU SMO MI NIKAD NECES BITI SAMA MI SMO TVOJI SINOVI!!!
umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!
Reply
Od 17 casova se igra i fudbal sa obilicem interesujeme dali prva ekipa ide na fudbal ili basket
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Reply
Posto nisam iz Bg nego iz Zrenjanina,ne dolazim cesto na tekme,ali mislim da je sramota da se Zvezdine tekme u razlicitim sportovima organizuju u isto vreme.Neko bi malo trebao da misli i na navijace!Posle kukaju kako nema publike,pa ko ce da stigne istovremeno i na jedno i na drugo??!!
Reply
Izvor : B92

Ko
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Nokautirali smo ih kao sto se i ocekivalo-88:70!Steta sto je bilo tek nekih hiljadu gledalaca,ali pravu atmosferu treba ocekivati tek kad dodje FMP!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: