Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-Обилић; 24.09. у 18:30
Quote:Да и димови, и то .литарски од којих може да се рикне...

Ја се обично распилавим кад крену да куљају димови и углавном дишем пуним плућима тад ал оно синоћ је за нијансу блаже било од сузавца. Big Grin

Мени је најлепши био крај утакмице када смо испраћали играче. Сви отишли са клупе, сви изашли са стадиона а коп не престаје да пева...баш јако лепо. Smile
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Та два литарска наранџасти и љубичасти... Фотке су иначе добро испале, а ово са стробовима је ново искуство ;pivo

Iz Brazila. Smile
Reply
Dimovi stvarno bejahu ultra jaki... Ugusih se najstrasnije... Posebno mi se svideo onaj plavi... Sto rece Kiza, iako je bio mrak mnogo je dobro ispalo.... U poslednje vreme se forsiraju i ove bele baklje, i one su extra po mraku... Sve u svemu, sinoc lepa slika... Da se ne ponavljam, nova pesma jako pevljiva, dobro prihvacena...
I broj ljudi u kopu zadovoljavajuci...

p.s. Kad spomenu vec Kiza da je sinoc fakticki bio ispracaj igraca u Bragu, iskoristio bi priliku da svim Delijama koji veceras krecu za Bragu pozelim srecan put i da se vrate sa lepim uspomenama i naravno veselim licima jer je nasa Zvezda prosla dalje...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
ne znam da li ste izvalili na slikama, zbog onog ljubicastog dima su i baklje sinoc vukle na ljubicasto pa je bas extra izgledalo.. dobro je sto se igra uvece jer bakljade mnogo lepse izgledaju!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Quote:ne znam da li ste izvalili na slikama, zbog onog ljubicastog dima su i baklje sinoc vukle na ljubicasto pa je bas extra izgledalo.. dobro je sto se igra uvece jer bakljade mnogo lepse izgledaju!

Nije to zbog dima , baklje koje su paljene su PLAVE - TIFO !
Verovatno ti se ucinilo zbog dima...ali one su plave a gore belo plavo !

Pozd.
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: