Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::Ortodox brothers::.
Ovo je super sa preskakanjem,cuo sam ida su neki nasi usli na ovu foru.Ovo kod nas nebi bilo izvodljivo,jer ima mnogo policije.
Reply
Quote:Ovo je super sa preskakanjem,cuo sam ida su neki nasi usli na ovu foru.Ovo kod nas nebi bilo izvodljivo,jer ima mnogo policije.
Ma ne to sto je lako za preskakanje, posto ljudi mogu da preskacu znaci da mogu i da unesu tj prebace na stadion sta hoce, auuuuuu pa to bi kod nas bila milina... ne znam kakvi su zakoni kod njih sto se baklji i piro-a tice...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Quote:
Co2 Wrote:Ovo je super sa preskakanjem,cuo sam ida su neki nasi usli na ovu foru.Ovo kod nas nebi bilo izvodljivo,jer ima mnogo policije.
Ma ne to sto je lako za preskakanje, posto ljudi mogu da preskacu znaci da mogu i da unesu tj prebace na stadion sta hoce, auuuuuu pa to bi kod nas bila milina... ne znam kakvi su zakoni kod njih sto se baklji i piro-a tice...

zabranjeni su :rofl ali ladno su ih uneli u plasticne kese (4 pune kese baklje !!!!!!) i to pored pandure !! mene nisu ni pretresli.

nije da nema murije okolo stadiona, ali tamo pandur razmisla dva puta pre nego sto krene da bije jednog navijaca, ove slike koje sam slikao, nisam stigo da ih slikam kad su svi preskocili, ali neki panduri poceli da se penju na stepenice i da hvataju neke navijace olympiakosa, od jednom su svi na njih poceli da se deru, neki su cak skakali na njih, panduri su za sekond krenuli nasad, tako i ovi "robocop" polako su isli do ograde, nijedan od njih nije odma skocijo na navijace itd ... da je pocela frka sa murijom brzo di cela tribina i svi koji su bili ispred na njih krenuli (majke mi!)
pa kad smo krenuli na autobuse Panathinaikos-a, tek onda sam video da kod njih policija nesme bilo kako da krene na njih, da smo tako nesto probali ovde na zapad za sekund bi dobili pandreke u glavu i gumene metke u bulju Smile
Reply
Kad kazete da veoma organizovano navijaju i da se u svakom trenutku zna ko sta radi,zanima me da li samo navija tribina na kojoj ste vi bili odnosno gde su GATE 7 i Misfitsi ili peva ceo stadion,tj. da li je kao kod nas da se samo peva na severu?
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Sa malim zakasnjenjem slike:

Misfits klub
[Image: klub1.jpg]

[Image: klub2.jpg]

[Image: klub3.jpg]

[Image: klub4.jpg]

[Image: klub5.jpg]

[Image: klub6.jpg]

Mi i nasi domacini
[Image: svizajedno.jpg]

Ispred kluba
[Image: ispredkluba.jpg]

[Image: ispred%20kluba.jpg]

Stadion
[Image: stadion.jpg]

[Image: ulaz.jpg]

[Image: guzva.jpg]

Pozdrav za Panatanaikos
[Image: koreo.jpg]

[Image: gori.jpg]

Orthodox Brothers
[Image: orthodoxbrothers.jpg]

[Image: delije.jpg]

Utakmica:
[Image: tekma1.jpg]

[Image: tekma2.jpg]

[Image: tekma3.jpg]

[Image: tekma4.jpg]

Ima se, moze se...
[Image: imase.jpg]

I naravno POBEDA!
[Image: KRAJ.jpg]

Posle utakmice
[Image: posletekme.jpg]
Reply
Pogledajte koji su grb stavili na naslovnu stranu ultrasa...
http://ultras.gate7.gr/
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Reply
cccc, a ovo [Image: nalepnice.jpg]
Big Grin
Reply
Auuuuuuuu, vidi lopovcine... Big Grin Big Grin Big Grin
Pa mogli bi smo sada mi njima nesto da maznemo...
Big Grin
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Reply
Postavljena su i dva video klipa iz Atine.
Ispred stadiona 2.9MB
Na stadionu 5MB
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: