Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nova pobeda!!!
...sto se dopunjavanja izvestaja tice, mogu samo da pricam o slucajevima pred halom... :flasa
gotivan je bio jedan lik, Smile koji je pokusavao da ubedi par prolaznika da tapkarosu otmu karte - posto ih je peder prodavao za 400kinti - parter... :batine
kruzili su ljudi oko hale, psovali su svi, neki su psovali upravu, neki vodje, neki pubove...
cula sam pricu kako je 40 momaka iz Valjeva uplatilo i rezervisalo svoje karte, koje su samo trebali da podignu na blagajni ali nista od toga, posto je blagajna bila zatvorena!
kako je 7.122...( u novinama pise, gledalaca ), pored dva dana zatvorena blagajne, uslo u halu, pojma nemam. :zbunjen
ajde, jebes ljude iz bg-a, ali nepravda je za sve koji su dosli iz daleka. :nene
mada je tuzno bilo videti i matorog cigana koji preko 20 godina staza na severu ima, da je izvisio za kartu, :zbunjen kaze "jebiga, nema "nasih", pubova, pa ne mogu da udjem. Sad

odvela sam ga na pivo. ;pivo
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Jel moze neko da kaze kakav ce bojkot da bude.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Quote:Jel moze neko da kaze kakav ce bojkot da bude.

Veoma prosto, idemo na tekme i dalje samo sto necemo navijati nego cemo sedeti i cutati... To ce trajati onoliki broj cetvritina koliko dana u zatvrou nasi drugovi budu proveli....

KOLIKO DANA ZATVORA TOLIKO CETVRTINA CUTANJA!!!

Za sada je proslo 13 dana njihovog pritvora sto iznosi 3 tekme i jedna cetvrtina bojkota...
EROES RED STAR BELGRADE
Reply
na tekmi protiv kairata takodje smo bojkotovali i sedeli 60min. pa je bilo super zezanje. Smile a i efekat je bio veoma veliki. Smile nedelju dana su posle novine pisale o tome Smile a igraci su se oduzeli. Big Grin
Reply
Znaci nema svrhe da dolazim na nekoliko sledecih tekmi Sad

Jel se racunaju i gostovanja :zbunjen
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Jebote, gledam sad slike na tribini.co.yu sa tekme i ne mogu da verujem - mislim, znam da na basket ne ide masa starijih likova koja inace ide na fudbal, bez obzira sto dolaze konvertiti, ali ne mogu da verujem da u kopu nema 20 ljudi koji imaju, barem, preko 22/23 godine. Ni ja se nikad nisam lozio na basket, ali brate ne znam sto ti ljudi toliko izbegavaju te tekme. Kapiram da je Bude mogao da bude matori za barem 80% ljudi na tribini.
Reply
Pa ti mislis da je UL za dzabe stavio onu sliku u svoj avatar? Smile

Btw. koliko je neobicno da matori ljudi "gorilaju" Smile svedoci i to da je TV Kosava (Blic) nas cetvoricu snimala 5 minuta kako gorilamo. Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
na zapadu nista novo? :lol:
ma vama - starackom domu, cemo dati one duguljase crvene i bele balone, da ih duvate deci! Big Grin
Reply
Pricaj ti sta hoces Smile Lucky, ali na Zapadu navijanje nikada bolje. Bilo je cak i dva dobra kopa, onaj malo ispod glodarskog gde mislim da je bila NS ekipa i onde preko puta pri vrhu. Ja sam bio na sredini iznad loze. Smile Znas kako je u mapetima, Smile loza i matorci koji gorilaju Smile odozgo! Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: