12-26-2004, 01:27 PM
treba dodati svemu ovome jedan vazan podatak :
BAZENI KOSUTNJAK !!!
Trosrina jedna od najjvecih tuca na nasim prostorima s'obzirom na trajanje medjusobnog kontakta izmedju navijaca dva tima.
Tako su barem pricali neki starijih odmah posle tuce(na marakani) ,
inace dosta ljudi je sa nase strane otislo na tekmu ,
ja licno nisam ali znam mnoge koji jesu...
Treba napomenuti da smo mi trebali da napademo radovce koliko ja znam , a ispalo je da su oni hteli da nas iznenade ,
al ne lezi vraze, ipak su oni ti koji su bezali...
nesto nevezano za trosrinu...
Treba napomenuti da jednom prilikom kada smo mi igrali na Vracaru a oni na Zvezdari , iako smo znali da nas cekaju na krstu ,
neozbiljnoscu nas samih , mi smo izvukli deblji kraj , bilo nas je i manje , ali to je nebitno...
Takodje bilo je dosta njihovih sacekusa po raznim krajevima grada
uvek su uspevali na prebiju decu i simpatizere ili jednog ili dvojicu
navijaca , ali kada god su natrcali na neku grupu bilo je svasta... :jebanje
BAZENI KOSUTNJAK !!!
Trosrina jedna od najjvecih tuca na nasim prostorima s'obzirom na trajanje medjusobnog kontakta izmedju navijaca dva tima.
Tako su barem pricali neki starijih odmah posle tuce(na marakani) ,
inace dosta ljudi je sa nase strane otislo na tekmu ,
ja licno nisam ali znam mnoge koji jesu...
Treba napomenuti da smo mi trebali da napademo radovce koliko ja znam , a ispalo je da su oni hteli da nas iznenade ,
al ne lezi vraze, ipak su oni ti koji su bezali...
nesto nevezano za trosrinu...
Treba napomenuti da jednom prilikom kada smo mi igrali na Vracaru a oni na Zvezdari , iako smo znali da nas cekaju na krstu ,
neozbiljnoscu nas samih , mi smo izvukli deblji kraj , bilo nas je i manje , ali to je nebitno...
Takodje bilo je dosta njihovih sacekusa po raznim krajevima grada
uvek su uspevali na prebiju decu i simpatizere ili jednog ili dvojicu
navijaca , ali kada god su natrcali na neku grupu bilo je svasta... :jebanje
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...