Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naslovna stranica / Problem u RK CZ
Hvala na dobrodoslici. Smile

Malo sam njuskao Smile po sajtu. Video sam onaj skenirani tifo. Nije lose.
Btw. na sajtu Torcide sam pre nekog vremena pronasao interesantan link za "Price iz davnina". Mozda bi mogli da odvojimo neki kutak za tako nesto. To nam fali ovde. Inace, jednu lepu pricu o gostovanju u Zagrebu smo sastavili bas na njihovom sajtu Gogili i moja malenkost. Mogla bi da se prebaci ovde?

Posalji mail ili da ti ostavim broj mob. na priv ako pravite neku akciju za rukomet. Mozete da racunate na mene. :megafon

poz,
budimir
p.s. Poljubac za ceo Incident. namigivanje
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
E, bas sam ja pre metar dana te iste price iz davnina kacio na naslovnu kao linkove. To je nasao LovacNaJelene Smile
Nisam ih sve citao, smara me kad vidim ikavicu (naravno da razumem Big Grin ali smara )

Odlican je predlog, mozemo da ubacimo pod razno - stari izvestaji (smisli neko zvucnije ime).

Trenutno imamo 2 stara izvestaja, + cemo dobiti od Rakije zvezda rijeka 89, i jos malo dragance, pa ti pa ul, ima dosta izvestaja da se nakupi.

Za kontakt nemas prob. salji na kiza@serbiancafe.com

Pozdrav
Reply
U "Tifu",ima fenomenalnih prica,koje bi svakako i trebalo "izbacivati",kako bi mladji shvatili kako je bilo biti Delija nekad a kako je sada!
Ima divnih textova...i ozbiljnih i hool...ma svakakvih-bilo bi lepo polemisati o temama koje su tada bile aktuelne!
FU,predlog ti je super... :ruke
U ime ekipe Incidente primi veliki pozdrav i jos veci poljubac!!!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Ja cu poslati jos danas mail jednom od bitnijih Red Devilsa koji ima komp i modem. Ono sto bih ja napisao je samo delic onoga sto je on proziveo. Evo obecao sam Minhen, pa se nadam da cu veceras stici da ga zavrsim.

Inace, jedno vreme je Torcin forum bio definitivno najzanimljivije navijacko mesto ExYu prostora, rezervisano za te stare price. Skupila se starija garda svih ExYu bitnijih ekipa, osim partizana naravno, jer njihovi prasici izgleda nemaju pojma da koriste PC a kamoli modem na njemu. Smile Tamo sam pokupio taj link i mislim da je prica o njihovom odlasku u Lisabon nesto najbolje sto sam procitao, zaista.

Sto se cao tifa tice, tu je stvarno bilo korisnih stvari. Ja vise nemam te brojeve, ali znam da je recimo u prvom broju bila predstavljena svaka od grupa velike cetvorke tada... Taj tekst o Delijama bih voleo ponovo da procitam. Mozda bi bilo dobro da neko od vas koji to ima iz Revije prenese one fotke i tekst sa osnivackog skupa. Ja sam to negde sacuvao pa ako nadjem skeniracu za sajt ukoliko vi nemate.

Naslov za stare izvestaje: Delije nekada, Iz istorije Delija ili Veselo mi s tobom nekad bese.. Smile Ovo zadnje je moj favorit. Big Grin

Ajde pa da se izorganizujemo! Smile

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
...a gde je izvestaj sa basketa... :zbunjen
Kizo, Mila... Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Lucky,ne moze i jare i pare...
Pa da ne smaram za basket preterano-jurili smo ona cetiri poena + jedan pride i tako veci deo tekme je bio jako zanimljiv...Navijanje je bilo odlicno tokom celog susreta,nismo puno vredjali,ja bar ne bih volela da je ispalo s***e za badnje vece,ali neki moji klinci rekose da je trebalo da se nagazimo sa zandarima jer cemo se cele godine sibati sa njima... Smile :batine
Dobili smo Olimpiju ,i to bi bilo to...
FU,i meni se dopada zadnji predlog! :ruke
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Na toj tekmi sa Proleterom je bila setalica "Rukometasi Delijama" i izasao je poster u Tempu.

Nego u Tifu (skeniranom) br. 6 ima foto izvestaj sa Rendzersa i slika - Pripadnice Delija lupaju u bubnjeve, Sta li se dogadja sa njom C. dok je ova levo moj favorit Severa - S. devojka jednog od vodja...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: