03-29-2013, 09:13 PM
Хуан Мануел Гаридо у први тим и нема зиме!
30.3...СВИ НА СТАДИОН!!!
|
03-29-2013, 09:13 PM
Хуан Мануел Гаридо у први тим и нема зиме!
03-29-2013, 09:30 PM
![]() Гаррррридоооо! ![]() Радост, бакља, гротло.. горилање које не престаје.. сетимо се како је то некад било пре једну деценију (чини ми се 9.март 2003.) .. и поновило се! http://www.delije-caffe.net/video/2003/c...ilanje.avi ![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Додато још пар слика, а надам се видеу да ће у поноћ ако камера не буде зајебавала
Мали број ђавола ![]()
03-31-2013, 01:12 AM
Не само због данашњег издања већ и због ових пар година иза нас, када је клубу тешко а на трибини лудило... из меча у меч... нисам био никад поноснији и срећнији што волим Звезду... чак ни када сам у Барију певао целе продужетке... и заједно са још 18 хиљада одлепио после гола Панчева. То се памти а ово сада се носи заувек у себи... надам се да ме нећете погрешно разумети.
03-31-2013, 12:44 PM
Следећа корео да буде;по зими,киши,сунцу снегу....
![]() ![]() ![]()
03-31-2013, 01:35 PM
Искрено сам очекивао већи број људи...пре свега исток и запад.Али за то су криви играчи јер је почетком друге полусезоне титула готово изгубљена.Север на нивоу,одлична кореографика,велики број бакљи,димова,стробова.Уосталон слике говоре више од речи,наше одлично издање.Остало све мање више речено.Времена за одмор готово да нема,у среду маракана од пола 6.После се иде у пионир на баскет против пакистанаца...дакле СРЕДА 17:30 СВИ НА МАРАКАНУ !!!
03-31-2013, 08:24 PM
СРЕДА ПОЛА 6!!!
ИДЕМО СВИ НА СТАДИОН МАРАКАНА, АЈМО СВИ НА СТАДИОН МАРАКАНА!! БЕОГРАДЕ, БУДИ СЕ. |
« Next Oldest | Next Newest »
|