Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
29.05. Нови Сад: Војводина - Ц.ЗВЕЗДА
Na dvadeset godina od titule u Bariju mi nemamo šta drugo da radimo nego da skandiramo protiv predsednika Srbije i da skandiramo onom ratnom zločincu  zbog koga nas ceo svet jebe već 15 godina??? Jbt, da ne znam, pomislio bih da je juče na "Karađorđu" bio miting nekih jebenih radikala, a ne utakmica na kojoj je igrao evropski šampion. Stvarno smo politički nezavisni, svaka nam čast.

П.С.
Ако не умете да прочитате ово што сам написао горе... јбг... нађите старе свеске из другог разреда основне школе и обновите латиницу.
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply
бан за овог горе

чуј председника Србије улепшај још мало,а остало да не коментаришем,жутаћ глупи.
И не брини уживај сад,још само да се призна Косово,Санџак и Војводина,угаси слободно мишљење онда тебе неће нико више јебати.А ако после толико година,парола,застава и свега ниси схватио какав став север има о генералу,онда још си уз то тотално глуп толико да ће тебе ипак и после тога неко јебати и даље.
Reply
Оставићемо коментар да сви виде.. да и овде има залуталих жутаћа, а било је и залуталих Од Носа Зависних на званичном.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(05-30-2011, 10:48 AM)vtomic85 link Wrote: Stvarno smo politički nezavisni, svaka nam čast.

Стварно си ДЕБИЛ!!!
Reply
Пре почетка око 15 и 30 залетање групе од око 50 ак сланинара на башту кафића код меркатора,старије ДЕЛИЈЕ су устале и настаје бежанија фирмаша Big Grin.На улазу поред претреса и изувања :-\ нису ми дали да унесем вечерње новости  а разлог на насловној страни РАТКО МЛАДИЋ :o.Ћирибу ћириба хаха хаха Big Grin
Reply
(05-30-2011, 10:48 AM)vtomic85 link Wrote: Na dvadeset godina od titule u Bariju mi nemamo šta drugo da radimo nego da skandiramo protiv predsednika Srbije i da skandiramo onom ratnom zločincu  zbog koga nas ceo svet jebe već 15 godina??? Jbt, da ne znam, pomislio bih da je juče na "Karađorđu" bio miting nekih jebenih radikala, a ne utakmica na kojoj je igrao evropski šampion. Stvarno smo politički nezavisni, svaka nam čast.

П.С.
Ако не умете да прочитате ово што сам написао горе... јбг... нађите старе свеске из другог разреда основне школе и обновите латиницу.

Фацо, момчино- реци то што си написао неком на северу у лице, ил` дођи мало до РС па реци то дјетету од 7 година, до старца од 80...па да видимо дечко како ћеш се лијепо провести... иди навијај за НК Загреб, НК Динамо, причај о ратним злочинцима и како су Срби геноцидни...извините што кварим тему, одговором на упис човјека којем коефицијент интелигенције износи 85, са све испраним малоумним мозгом...
Reply
(05-30-2011, 10:48 AM)vtomic85 link Wrote: Na dvadeset godina od titule u Bariju mi nemamo šta drugo da radimo nego da skandiramo protiv predsednika Srbije i da skandiramo onom ratnom zločincu  zbog koga nas ceo svet jebe već 15 godina??? Jbt, da ne znam, pomislio bih da je juče na "Karađorđu" bio miting nekih jebenih radikala, a ne utakmica na kojoj je igrao evropski šampion. Stvarno smo politički nezavisni, svaka nam čast.

П.С.

Како те није срамота смраде један?
Reply
Немојте трошити речи на дебила. Ја ћу само да му одговорим на ово везано за латиницу. Сви ми знамо и ћирилицу и латиницу, међутим наш језик пишемо нашим писмом, а латиницу слободно користи за стране језике.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Жао ми је што се не пише више о садржајном навијачком дербију који је виђен јуче у Новом Саду... 10 уписа као коментар једног провокаторског уписа?! Нема потребе... Тај надимак већ неко време покушава да буде "духовит" у својим уписима, али овим сада написаним је појаснио и нама и себи да је дебело залутао на северну трибину... Спомиње неке радикале, неке председнике, па где ти живиш друшкане, који су твоји извори информација, заслепљен си жуто-плавом бојом, уместо црвено-белом или бар црвено-плаво-белом...

Завршена тема! Идемо даље...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: