Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
Дарко, ајде да се договоримо да нам не качиш више линкове са овог сајта са оваквом тематиком, било да се ради о фудбалу, било о кошарци. Више је разлога. Први, већ сам на другој теми писао колико ови садржаји распламсавају болесну мржњу међу навијачима. Ако се Делије залажу за неки здрав ривалитет, онда текстове који распламсавају мржњу треба заобићи, без обзира на понашање супарничке стране и осталих медија. Друго, овај сајт је почео да се понаша као и сваки други медиј. У недостатку материјала, између суботе и суботе, попуњавају медијски простор оваквим текстовима не би ли себи подигли рејтинг. Треће и најважније, тренутно није моменат за овакве текстове. Не памтим када смо, као сада, били у конкуренцији за титулу у 5 спортова у мушкој конкуренцији. Како је самопоуздање спортиста јако битно у овом нашем спорту, наша је једина дужност да сву расположиву енергију трошимо на подршку њима где год да играју и да им тиме упумпавамо самопоуздање на сваком кораку. Свако расипање енергије на разне Караџиће, Ђуриће, Бјековиће, Тегелтије, Вујошевиће је себично одузимање енергије од подршке вољеном клубу. Више пута до сада се показало да енергија на више стране не може да се троши и да смо увек кад смо је сејали на све стране остајали кратких рукава када је било најбитније, када је дошло до расподеле трофеја. Ајде да једном не будемо глупи, па да не упаднемо у исту рупу у коју тврдоглаво упадамо већ годинама.

Морам да додам и ово, уз ризик да ће неко и да се наљути. Пратим РСБ, пратим МЦЗ и са сигурношћу могу констатовати да МЦЗ има много веће карактеристике једног правог Звездашког сајта.
Reply
На жалост РСБ је постао мјесто једноумља. Уредници као да су изникли из неког политбироа.

На много форума сам био активан учесник, али сам се задржао на овом јер је најздравија атмосфера, слобода говора која не прелази у анархију... гомила других ствари.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Ок, никакав проблем , само мислим да грешите за РСБ, момци раде квалитетан посао, и бране  Звезду на најбољи могући начин !
Reply
Не каже овде нико да не бране, међутим ово са овим фељтоном превазилази границе, управо због тога што почињу да се понашају као гробари. Коме се правдају? Интернет ратницима? Изабрали су тотално погрешан тренутак за све то око КК-а , јер смо освајачи Купа, играмо четвртфинале Еврокупа, први смо на табели АБА лиге и одлично гурамо за сад. Сви ови фељтони и текстови ће бити заборављени када се узме још који трофеј, јер ће тада аргументи комшија бити тотално небитни. Што неко рече, мени је битно да носе црвено беле дресове са грбом Звезде, а за остало ме заболе.
Jeдна је Србија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)