Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ватерполо, среда 19 часова!
Reply
Које лудило на синоћној утакмици... неописиво! Заиста прејако! Грмели смо толико да су буквално попуцали прозори у хали  ;D Бубањ фантастичан. Такође песма ''Само ти'' по ко зна који пут у последње време отпевана заиста одлично! Барјак ''Правда за Уроша'' виорио се на скакаоници и то оној последњој! Упаљено је пар бакљи за време утакмице, као и пред сам крај. Такође бачен један топовски удар после којег нам је свима у ушима било баш добро  ;D Почетком 4. четвртине на њихов напад реаговали смо звиждањем и буком, док смо наше играче у нападу бодрили песмом ''Нови Сад је наш'' и заиста добра идеја у песми ''Ајде пливај и бори се''! На жалост после извођења пенала на крају резултат је остао 10:10 и војводина је прошла у финале (ако неко може да објасни зашто смо после  нерешеног исхода у регуларном делу играли продужетке иако је наш тим у Новом Саду победио са голом разлике). Све у свему одлично навијање на Ташмајдану. Следећи је хајдук у фудбалском првенству.

Сви на Маракану!
Reply
Игра се мајсторица,трећи меч,у суботу у Новом Саду.па ко ту победи иде у финале !!!
Reply
Удави сее,удави сее,удави сее удави се!  Big Grin
Одлично је било синоћ,испуњена трибина,одлично навијање. Моменат када је пукао топовски удар - непроценљив,још ми зуји у ушима  8)
Reply
Најбоље је што смо сви ВРХУНСКИ познаваоци ватерпола Big Grin,што се игра продужетак,дал 1 или 2,што је напад скраћен у продужетку,зар није довољан и Х,нама је сваки напад фаул,ало судија удави га Big Grin,јел има реванша,ааааа а када.Ма лудило на трибинама.Сад смо се примили и тешко да ће да нас избаце са ТАША Big Grin а још и кад научимо правила,е па најебали сте противници у базену.
Reply
Има она песма
Због ње сам се родио,за њу сам се борио и запевајмо сада сви о Звездо моја љубави
але напред Звездале,але напред Звезда ле,але напред Звезда ле,але напред Звезда ле..
и мој друг је смислио као нови дио за ту песму,није неки ал ме замолио да је избацим на форуму..
Јер ми смо увек најбољи,јер ми смо увек најјаци,јер ми смо твоји ЦИГАНИ до смрти теби одани
але напред Звезда ле,але напред Звезда ле,але напред Звезда ле,але напред Звезда ле..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)