Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Бск - Ц.Звезда (Карабурма 05.12.)
Фино је било на Карабурми...прво полувреме ту и тамо,а у другом права лудница...остаје нам још у суботу прослава 20 година и надам се јесење титуле!
Наша снага свима проблем је највећи!
(12-05-2009, 05:24 PM)Мобилисан link Wrote:[quote author=попино прасе link=topic=3726.msg73649#msg73649 date=1260032694]
[quote author=Мобилисан link=topic=3726.msg73646#msg73646 date=1260026844]
Опет је било пуно индијанаца који нису у стању да певају и да гледају текму, јел то толико тешко?!  :-\ Не разумем

А ти би могао да урадиш колико је у твојој моћи да им скренеш пажњу како треба да се понашају на трибини!
[/quote]

Па једино да идем од једног до другог па да их питам зашто не певају. Оно што је у мојој моћи је да одерем грло и да их на тај начин анимирам, што и чиним. Ал вероватно ћу морати, не само ја већ и сви остали, да крену да људима причају да се пева 100 минута, а не по пар секунди од сваке песме. На крају ће од толиког причања и дављења од муке да крену тако и да раде  :Smile
[/quote]

И једно и друго  8)

Навијање ту и тамо имали смо и срећнијих периода,али не треба очајавати али не треба говорити неистину да је навијање било одлично. Било је неколико одличних тренутака,али добро. Изненадила ме је јако слаба посета..Не знам зашто људе мрзи да се исицмају до Карабурме а могу рецимо до НС. И поршле сезоне је слична прича била на Маракани по 6000 људи а на Карабурми ако нас 2000 дође.
Издвоио бих "ја сам године..." сасвим добро отпевана и дуже времена.

Следи Спартак..прослва 20 година Делија,прослава јесење титуле! Север мора да буде пун!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
што се тиче карата, ја када сам стигао на карабурму 20 мин пре утакмице сви су говорили како нема и онда је један пандур рекао да има на истоку и кренули су људи да трче ка тамо... тако да мислим да је на крају ипак остало још карата за нас.....против офке мора бити пуна цела трибина чак и онај део до истока који је увек празан..
[Image: 14641_1281198066514_1126936264_30890669_1402718_n.jpg]
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Још једно рутинско издање наше групе.Било нас је чини ми се колико је и карата у продаји било, тако да бројност и овога пута није изостала. Можда се трибина некоме учинила слабије испуњена, али мени бар што се Карабурмтиче сасвим солидно,с' тим да наравно увек може боље. Навијање ту и тамо. Мало је зашкрипало у првом полувремену, али је у другом све доведено под конац и на наш препознатљив стил. Предстоји нам последње коло ове полусезоне и сигурно врхунац наше мобилизације, прослава 20 година постојања Делија. Наравно да се ту мобилизација не завршава, наставља се где се стало и у пролећном делу сезоне, и ако Бог да са још већим омасовљавањем трибине. Јер као што је већ надалеко познато ... Са нама се може све што се пожели !!!
Кокеза лопове !!!
(12-05-2009, 03:27 PM)Мобилисан link Wrote:По мени, одлично одрађено, у појединим тренуцима смо били као у лудници  Smile  али увек може боље. Опет је било пуно индијанаца који нису у стању да певају и да гледају текму, јел то толико тешко?!  :-\ Не разумем
А шта можеш,не можеш ништа буквално речено...није то ситуација  против БСК'а и на маракани је иста ситуација..против Спартака свки 5 пева..о томе не вреди много полемисати
(12-06-2009, 12:25 PM)STEKA UCZ link Wrote:Ma sta da se plasimo,idemo dalje najaci smo,drugi mogu samo da nam zavide
Пре него што било шта напишеш на овом форуму, прочитај његова правила!
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Не бих се сложио да нас је било мало... Колико смо карата добили толико нас је било... Е сад, проблем је што остали број људи који су редовни на Маракани није смогао снаге и 200 кинти преко да дође на запад и да нас буде бар још хиљаду-две више... Неки су нажалост видевши да нема Севера и да нема улаза без карте отишли на лево круг, тј. кућама...

Певање у у првом полувремену, сем у пар наврата испод просека, али друго полувреме зато на нивоу овосезонских издања... Придружујем се похвалама за екипицу до запада... Мени је било хладно са два дукса и јакном, како ли је било њима???!!!

И још једном, исцимајте све које знате да дођу на "журку" у суботу... Ако Бог да, славићемо јесењу титулу и заокружићемо годину у којој смо славили 20 година постојања групе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: