Threads: 7
(05-09-2009, 08:56 PM)фрактура link Wrote: Чисте емоције!
Играчи се на крају поздрављају као да су у претходној утакмици освојили лигу шампиона,а не приредили клубу највећу срамоту у историју.А сад ако у Севојну нису пружили 100% својих могућности,и ако бар мало имају срца и душе,вечерас неће моћи да спавају,пичкетине!
Браво за паљење заставе непостојеће државе,а блок песама посвећен Космету одлично отпеван.Данас у новостима сам прочитао овај текст http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...iko%20srce штета што нису дошли на ову утакмицу верујем да би им много значило.
Мала исправка у вези горе написаног. дакле 1400 деце са Косова су гости Београдских вршњака. Данас ће сви бити на стадиону ЈНА јер тако им је наређено и немају избор, то је једноставно протокол љиховог гостовања. Неколико малишана је и поред забране васпитача било на северу синоћ, један наш друг са трибине их је угостио , подељени су им нови часописи, били су у ревији...
Из приче са њима сазнао сам да су 90 посто звездаши, али да морају да иду на ЈНА јер је то део програма и да када су рекли својим наставницима да не желе на јна већ на Звезду, није им дозвољено. Можда клинци мало и претерују, али је чињеница је да је стока у протоколу а ми нисмо, што је био случај и прошле године! Увек режимски партизан и на овај начин покушава да скупи поене, што је смешно јер све што је на силу нема никакав резултат.
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 1
тешка иронија и симболика ове власти.. воде српску Косовску децу у шиптарски клуб >
(05-09-2009, 11:24 PM)Члан библиотеке link Wrote: Свака част за паролу на истоку!!!
Све је било на високом нивоу али имам једну замерку-зашто на свакој текми више људи стоји ка западу а овамо ка истоку као да куга влада? могуће да је и има у вц-у...ближе истоку  , мада мислим да је и због сунца које сија у очи или људи више улазе кроз капије ближе западу.. па се само спусте доле право.
Кад се већ помињу исток и запад.. и идеја да се помогне Звезди новчано... можда би требао наш коп да се колективно пресели на запад или исток за следећи меч на Маракани.
За навијање, свака част, само напред још бројније.. борба је тек почела!
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 12
Прелепо издање на Маракани... На Северу мање људи него на претходном мечу кући против Борца, али у овој ситуацији то је број који је одличан. Коп је опет био спуштен до доње шипке. На нашој огради је била окачена све време, већ добро позната, парола "ЗВЕЗДАШИ - МОБИЛИЗАЦИЈА". Свакако, добар потез представља и парола окачена на Истоку: "Где су Звездаши који нису данас на Маракани?" Нарочито ако се узме у обзир да је било ТВ преноса и да Запад, а поготово Исток, нису никако испунили реална очекивања...
Доста људи је пре самог почетка било до Истока и Запада пре свега, али се и они придружују и креће 90-оминутна лудница. Понос, инат, бес, љубав, се сједињују и исказују кроз нашу химну "Добро знај"! Све то употпуњују пар великих барјака које нисмо видели дуже времена (Олимпијакосов нпр), затим барјак са ликом Уроша и доста класичних црвено-белих распоређених по читавом копу. Одлично започето певање се наставља "Заклетвом" и скандирањем "Звезда, Звезда"...
А онда се креће са скакањем, наша екипа постиже погодак и тако се наставља до самог краја. "Звезда ми је све", "Душмани хоће да нас униште", прозивање мајмуна Џомбе, сјајно отпевана "Евровизија" и до краја полувремена 20 минута "Сваке ноћи сањам ја"... Као што је и речено, песма се одлично уклапа у тренутно стање око нашег клуба, текст је одличан, тако да нису изостале ни емоције свих нас! Упаљена је спонтано и нека бакља и дим...
Почетак другог обележава новина у виду мноштва малих црвено-белих барјака и визуелно сјајан "пиротехнички шоу". Наставља се са песмом којом су играчи испраћени на одмор. До краја утакмице, стандардан репертоар. Издвојио бих "Само ти", "Још једна победа", као и "Публика је твоја" и наравно "На облацима славе"... И опет је Север горео, јер су у 2-3 наврата приређене мање бакљаде.
Нисмо заборавили ни нашег брата Уроша (1. полувреме), а битан детаљ је и паљење шиптарске заставе поред које је раширена једна српска, а све уз "Ој Косово" посвећену пре свега деци и гостима са Космета који су били присутни на утакмици. Скандирало се и "Косово је срце Србије", "Ко не скаче тај је шиптар", а посебно је грмело уз понављање "Звезда - Србија - Косово - Метохија"...
Играчи су испраћени на коректан начин, аплаузом, што је за њих, а пре свега новог тренера било вероватно изненађујуће. То је уосталом касније на конференцији за новинаре и нагласио, уз ставку да су навијачи од када је он присутан, најбољи и највернији део клуба.
Следи Јагодина, а онда прилика да напунимо Север против Рада за две недеље. Довољно је времена да свако од нас да максимум и допринесе да на врхунски начин завршимо ову сезону на нашој Маракани! Моје мишљење је да треба бити реалан и свестан да се ништа не може преко ноћи и да је ово само почетак у постављању неких нових корена. И што се тиче клуба и нас као навијачке групе... Идемо Делије. Само напред, оптимистички, свесни своје снаге и могућности! Покажимо да смо бољи и најбољи у поразу!
Threads: 0
У суботу навијање фантастично,све за 10!
после дужег времена приметио сам да се и играчи мало труде да неиграју као пичкице,а највише ме одушевио мали Врањеш,својом пожртвованошћу...
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
(05-10-2009, 05:54 PM)Коди link Wrote: Кад се већ помињу исток и запад.. и идеја да се помогне Звезди новчано... можда би требао наш коп да се колективно пресели на запад или исток за следећи меч на Маракани. Што рече Лаки из "Маратонаца": "Људи, ово и није тако лоше"... Можда би било мало зајебанције због недостатка озвучења, па бисмо морали да се "мегафонишемо", али би сигурно била добра фора да будемо нпр. на истоку, поготово ако буде ТВ преноса. Можда бисмо онда први пут у животу током довикивања скандирали "Јави се, Север!" ;D. А и била би лепа слика кад би се нпр. црвени и бели (можда и плави) димови распоредили целом дужином ограде на истоку. На истоку бисмо имали и много више простора нпр. за возић или тако нешто уз "Звездо, сад на гол" ;D. Коди, свака част, твоја идеја може да се развије у много добрих ствари... Само да се надамо да неко од водећих људи са трибине има контакта са овим форумима...
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Threads: 12
Ма дајте бре људи, уозбиљите се...
Сад ће неко да руши традицију Севера стару од оснивања клуба, па све до данас и да се премешта на друге трибине. А све због новчане помоћи или ТВ преноса. И још се игра против Рада који је прошли пут прилично попунио сектор за гостујуће навијаче... Дајем себи слободу да кажем: Неизводљиво и незамисливо!
Боље да се покуша да се издејствује неки од већ датих предлога са форума званичног сајта. Да цена улаза за све трибине буде иста (нпр. 100 динара) или ако се размишља из другог угла, да улаз чак буде и слободан за све трибине.
Значи, главни циљ за две недеља (сада и мање) - ПУН СЕВЕР!!! Зато је неопходно максимално залагање свих нас који се бар мало сматрамо навијачима Звезде!
Threads: 1
Прва текма ове године а да нисам био на МАРИ ал по сликама и клиповима видим да је било фантастично,барјаци,песма димови...лудило.Нема стајања сви у Палминград и до краја уз нашу ЗВЕЗДУ.
|