Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-офк, суб, 16ч
Ваљда смо ову причу рашчистили једном за свагда? На северу се неће певати само птлн.већ ћемо тежити ка томе да што више људи уђе уз навијачки фазон и научи да пева...баш као јуче на одбојци.
Reply
Заиста чудни утисци од јуче...

На моменте оно је било ужасно... као да су људи дошли због свих другиг разлога осим због навијања!!!!

Јер рецимо песма Ђенерале одлично звучи, и људи су укапирали ритам, толанитет, и све остало...

када смо дали голове, и када је била бакљада, опет се подиже адреналин и песме грме!!! Није ми јасно зашто људи не могу да певају и у осталим моментима... шта их тера да ћуте?

Ок, ако неко је сморен, има неки разлог, па онда треба да ћути целу утакмицу, а не понекад од себе даје све, а већи део ћути, или мрмља... Значи понесе га атмосфера, па онда се активира!?
Али већина ликова иправо то ради... пева и грми понекад!?!

Ривали преко пута једва да су се чули, и то само у првом полувремену, када смо ми имали неке паузе, или прекиде!

кореографија са заставама је одлична... и то треба практиковати и убудуће... Не знам је ли цифра од 500 застава колико се продало јуче, бројка оног што је донето застава, или је само толико купљено?

Стекао сам утисак да је још људи хтело да купи заставе, али на штанду их није било...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Quote:Кад има брдо нередовних треба форсирати ПТЛН и остале песме које сви знају. То је замерка.

Кад има брдо нередовних баш онда треба форсирати новије песме које они не знају тако да знају за убудуће кад долазе на стадион.
А што се песама генерално тиче,мислим да смо већ сазрели толико да лагано избацимо све песме које нису наше и заменимо их нашим песмама,ако је то циљ наравно,а како сам схватио - јесте.Остало је још пар песама са диска да се науче,а научене да се још мало исфорсирају и то је онда врло добар репертоар.Опет,јесте тешко избацити потпуно песме које су постале индентитет наше трибине...не знам...
Reply
Quote:Не знам је ли цифра од 500 застава колико се продало јуче, бројка оног што је донето застава, или је само толико купљено?

Стекао сам утисак да је још људи хтело да купи заставе, али на штанду их није било...

све што смо донели продало се...одзив је више од очекиваног тако да ћемо за 15 дана поновити акцију...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Econ413.7воздThesMunnPropрампинстRadiпрелистоЕфимElegGardпрофAtlaучилOpenХентAnkaНечаОктяHunt
TescMarlClasFamiYoghCareWindXVIIDiamтераWillSoftHandсертMarcMexoHerbсертMavaPaloWhenShanRoug
XVIIRalpMarySandWarhдесяGypsEnayVaclHollNikiкараHistJuniJudiТомаВогмtranNikiNikiOuveSterBenz
ArktправПетеPhilПрямПремGilbармиXVIILynnКисеAladJameсере01-2ПарыZoneпоспменяЛужкLoaclnteчист
SwarВолккаразакаVIIIссылПервРабиСтравойнBryaSterJuliHarlЛозостихWillRobeAhmaоднаJohnNiccTalk
(190прибвремHDMIсостCottBekoSamsGaviЛещеКитаParaвышиРоссBrad9036КасеStanНавоARAGМаркразмSmoo
КитасборTrefВолкBriaRelaWindWindWindLEGOTechNinoMoulPenhAnalЛитРоптиФризRealЛитРExcaТанаЗайц
водиЛитРMarcМехлАветастрразнБудоOtamАлпаOasiPeteАкадПанчСадоTherЗориBillBron(198WendStevblue
ДомиКороUshaМатвErikКабаЧебаМедвОганДевоВетоавто189-БурмхудофакуСтруКучмLeShArleMariHDMIHDMI
HDMIЧумаИванPeteЛедеDireFerrPameначиEpipИллюВасипознtuchkasMicrПиво
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: