Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кантер Страјк
Па да, као што сам рекао, не да буде неки про клан за неке WCG или сличне турнире већ је циљ да се дружимо и зезамо и будемо оригиналнији од гробова.
Сад како видим у принципу су лоше критике тако да ћу вас усмерити да не гледате на тај начин на ову идеју, исто тако можемо и да правимо турнире у малом фудбалу или било шта слично.
Драго ми је да се неки слажу са мном  Smile и надам се да ће идеја заживети.
Поздрав
"Učiniću mu ponudu koju neće moći da odbije"
Reply
Хахаха види их кантераши  Big Grin
јес да је цео тај трип до јаја, али о чему ви причате  :-\

маните се те приче бре, какав клан, какви бакрачи.. организујте неко дружење и радите корисније ствари него седење пред компјутером  Smile
Reply
(08-29-2009, 05:52 PM)Источник link Wrote: Ја кажем да је то тешко оствариво.

Прво, нико те неће озбиљно схватити.
Друго, треба наћи 5, евентуално, шест играча из Београда који би могли да одвоје време за свакодневно вежбање и уигравање.
што да не јбт ко да је тешко направити клан ја имам доста времена за увежбавање и наравно пријављујем се за клан
Reply
Драге делије,отоврили смо сервер под називом нашег стадиона "Маракана".
Цела замисао овога је да се и ми играчи кантера негде окупљамо,сервер нам долази из Лапова од групе Делије Лапово...
наравно доста је нас делија из околних градова...Хед админ је са Новог Београда на пример,на серверу се организује викендима админ фајт,како би сваки играч имао прилику да добије админа.
Кад су утакмице на серверу се такође организује група нас који смо стални посетиоци како на маракани тако и у гостима.
Једном речју да вам казѕем да је на серверу много добро зезање.  Smile
Поред нас делија на сервер улазе и играчи са несрећним детињством (навијачи других клубова).
Наравно да њих не дирамо односно не банујемо јер КОМПЛЕКСИ СУ НЕИЗЛЕЧИВИ ! ! ! ( ако псују има казна за глодаре )
              Big Grin                    Big Grin                      Big Grin                  Big Grin                        Big Grin     
Надамо се да ће те нас посетити и уверити се у квалитет нашег админ тима и сервера.

Хед админ - Немања Мијатовић  ник  Лоша ти је процена !

ИП сервера                  193.104.68.64:27022                    193.104.68.64:27022              193.104.68.64:27022

Поздрав са Маракане ! ! !       

ДО КРАЈА ЗВЕЗДИ ВЕРНИ ! ! ! ! !
Reply
Map by sKiTuLjKo

[Image: 150586b.jpg]

[Image: 150586a.jpg]

http://files.gamebanana.com/maps/delije1989sever.zip
Reply
Дајте људи, немојте ове неозбиљности покретати на навијачким форумима..Лепо је то све али маните се...Што неко рече,дружите се.Смишљајте неке акције што доприносе групи.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: