Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-Реал Мадрид, уторак 27.02.
Мало певање, стварно је било одлично вечерас:

http://www.delije-caffe.net/audio/relam/...zvezdo.wav
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Још једно доста добро навијачко издање Делија у Пиониру... Песма од почетка до краја, све мање падова у навијању и с обзиром да није реално да ће Звезда проћи даље европски клубови су одахнули, а ова и претходне утакмице ће се код њих препричавати као нешто невиђено а ми знамо да можемо и морамо боље...

Хала је вечерас била дупке пуне, буквално без празног места, капацитет је вероватно и пробијен.... На нашој страни од почетка до краја се стајало а «запад» се на моменте укључивао и доприносио заглушујућој атмосфери.... Почиње са Црвено бели ми смо са вама и вероватно се ова песма никада дуже није певала, скоро пола четвртине... А звучала је екстра... Наставља се са Звезда ми је све, која је касније више пута отпевана, сваки пут све боље и боље.... Углавном тај први део (полувреме) иде са стандардним песмама уз пар новијих Нема дана, Ја волим тебе лудо и цео тај део игре је добро одрађен са неприметним падовима...

Друго полувреме и на паркету и на трибини мање успешно од првог... Песма не јењава, али све мање људи учествује у певању... На моменте се након неких потеза подиже атмосфера, дозивањем са западом ситуација кулминира али то је све... У пар наврата је испрозиван и владе дивац који је седео на клупи реала, али није он вредан помена уопште... Играчима се наравно дало до знања шта Север мисли о њиховој игри вечерас, али убрзо се вратило ономе због чега смо ту, громовитом навијању и бодрењу екипе макар и губила на паркету...

Последњих пар минута цела хала на ногама и скоро сви певају Звезда ми је све... Сјајно звучи а песма не стаје ни неколико минута по одсвираном крају утакмице и одласку играча у свлачионице... Играчи се чак враћају на бис да поздраве верне навијаче, али нажалост ово је изгледа опроштај од кошарке до почетка наше лиге...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:На полувремену одједном поче из масе: "Баци сису да се играмо", и то упућено некој прсатој плавуши са партера (касније ми ортак рече да је то ваљда нека успаљеница из Великог брата), цура се баш примила, а цела хала се смеје и скандира "извади је, извади је" Big Grin Big Grin

Конкретно ради се о Даци. Стварно нико није очекивао да ће одушевљено скакати и махати према навијачима. :rofl :jebanje
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Навијање добро, с обзиром на резултат који је био очајан! Скидам капу ДЕЛИЈАМА које су остале неких двадесетак минута после текме! Свака част! Болест ме сустигла људи, текму сам посматрао из кревета, са температуром 39! Кошава је јебено јако дувала у суботу, проклета била... До краја живота ћу жалити за овим призором! Само да кажем да се чула песма ДЕЛИЈА на конференцији за штампу после текме, конкретно када је Шакота износио своје утиске!
ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ, ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ...
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!
ЗВЕЗДА ИЗНАД СВЕГА, али све ми се чини да смо у последње време МИ ИЗНАД ЗВЕЗДЕ.

Forum Jump:

Users browsing this thread: