Delije
CRVENA ZVEZDA - roma - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: CRVENA ZVEZDA - roma (/showthread.php?tid=877)

Pages: 1 2 3 4 5 6

CRVENA ZVEZDA - roma - Red Squad Podgorica - 11-29-2005

Najveca utakmica ove godine za nas, samim tim i najveci broj ljudi na Severu koji pojma o navijanju nemaju.
Price o 'borbi' protiv kapica, subara i dresova sa buvljaka odavno su prezvakane i ostaje nam samo da se potrudimo da uprkos svemu tome u cetvrtak grmimo kao nikad i da pomognemo nasim momcima da osvoje prve bodove protiv najtezeg rivala.

CRVENA ZVEZDA - roma - маникомио - 11-29-2005

Svakako se slazem da je ovo jedna od vaznijih ako ne i najvaznija utakmica u ovoj sezoni i sa navijacke i sa sportske strane.
Bice dosta manje ljaksea na Severu jer je to malo spreceno tako sto Sever nije bio na trebovanju.
Igraci Rome verovatno nisu osetili u zivotu atmosferu kakva ce biti u cetvrtak(osim ako nisu igrali u Argentini i sl.). Ne ozbiljno, nas Sever je sigurno jedan od glasnijih u Evropi!

PS. Molim vas suzdrzite se od glupih komentara, prozivanja i zapitkivanjima tipa Da li ce biti karte, Koliko su kod tapkarosa itd.

...Crvena Zvezdo pobedjuj za nas, ta pesma se sada cuje u glas...

CRVENA ZVEZDA - roma - pop_Milutin - 11-29-2005

Danas sam malo obilazio forume, i kakvih sam gluposti nasao :lol:
Na nekom domacem forumu o Romi cak se javljaju i neki Hrvati da ce doci :zbunjen naravno kamuflirani, a tek nasi majmuni, kao doce na sever navijati ali nece im biti krivo ni ako Zvezda izgubi :o , pa ce isti ti ici vijati Totija i ostale oko hotela...pa zar takve trebamo na severu, i koliko oni mogu da navijaju?
Ako se nekom da da obidje imace sta da cita...

CRVENA ZVEZDA - roma - Milance - 11-29-2005

Utakmice protiv protivnika sa zvucnim imenima prevashodno treba shvatiti kao prilike da se pokazemo Evropi. Preterano spominjanje indijanaca i davanja epiteta ovoj tekmi poput 'jebana Roma, sugava Roma...' moze samo stvoriti kontra-efekte. Umesto da se nagovestava nase impresivno izdanje,nestrpljivost do pocetka, pozitivna energija, postovi na ovom i na .net forumu odaju neko gadjenje prema indijancima,nezainteresovanost za tekme ovog tipa i sl. Ne kazem ja da se netreba gaditi na indijance i pozere, ali momenat za to gadjenje treba valjano izabrati. Ne smemo dozvoliti da nam ni djul(valjda sam ubo jedinicu mere) energije odlazi na njih pred ovako bitan dogadjaj.

CRVENA ZVEZDA - roma - Milos_cz - 11-29-2005

Quote:Danas sam malo obilazio forume, i kakvih sam gluposti nasao :lol:
Na nekom domacem forumu o Romi cak se javljaju i neki Hrvati da ce doci :zbunjen naravno kamuflirani, a tek nasi majmuni, kao doce na sever navijati ali nece im biti krivo ni ako Zvezda izgubi :o , pa ce isti ti ici vijati Totija i ostale oko hotela...pa zar takve trebamo na severu, i koliko oni mogu da navijaju?
Ako se nekom da da obidje imace sta da cita...
Toti je povredjen i nece doci, ako budemo imali iole srece :finger , a jedinica energije jeste dzul.

CRVENA ZVEZDA - roma - Unity PK - 11-29-2005

Ne verujem da neko nece pevati na stadionu kada vidi atmosferu

CRVENA ZVEZDA - roma - Maj 25 - 11-29-2005

Dodjite ranije na stadion, bar sat i po pre pochetka da bi se oformio kop da ne budu indijanci koji ce da pevaju "Dushan Basta" u sred pesme.

CRVENA ZVEZDA - roma - Indjija - 11-29-2005

Ako slucajno padne go za njih,povedu ili izjednace ne treba da dodje do tisincine na stadionu nego odma u zvizduk najjace dok ne dodju do centra e onda pesma najjace.
Treba im omalovaziti svaki dobar potez pa makar to bio i gol.

CRVENA ZVEZDA - roma - Godra - 11-29-2005

Jos jednog da vidim da lupeta usledice banane...

Pa sad razmislite sta pisete.

CRVENA ZVEZDA - roma - Red Squad Podgorica - 11-29-2005

najbitnije je da mi 'pravi' ostavimo grlo i dlanove i zivce u cetvrtak na severu!
samo uz nas se moze do pobjede...
[Image: 264812_asrm.gif][Image: 264812_asrm.gif][img][/img]

Confusedampion Smile