![]() |
Dugmemanija - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Dugmemanija (/showthread.php?tid=761) |
Dugmemanija - Mikelandjelo - 06-06-2005 15. juna u Sarajevu, 28. u Beogradu, i negde između u Zagrebu veliki koncerti neponovljivog pastirskog rocka - Bijelo Dugme! Brega, Bebek, Alen, Tifa, Redža, Laza, Mića... napraviće najveći spektakl ove decenije! Zar nisam rođen za marketing... namigivanje Dakle, volite li BD, šta mislite o njima i koje su vam omiljene pesme? Evo mojih: 1. "Đurđevdan" 2. "Lipe cvatu" 3. "Na zadnjem sjedištu moga auta" 4. "Pristao sam, biću sve što hoće" 5. "A i ti me iznevjeri" 6. "Pediculis pubis" 7. "Lažeš" 8. "Svi marš na ples" 9. "Da sam pekar" 10. "Ne spavaj mala moja" A tu su još "Mojih pet minuta", "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac", "Ružica si bila", "Tajna veza", "Hajdemo u planine", "Zaboravi", "Za Esmu" ... Dugmemanija - Milance - 06-06-2005 Sve pesme Dugmeta su na svoj nacin dobre.Reci manje vise, al' R'n'R' odvaljuje. Na koncert idem sigurno, a omiljene pesme su: 1-A i ti me izneveri 2-Djurdjevdan 3-Sanjao sam nocas da te nemam 4-Te noci kad umrem 5-Ruzica si bila 6-Lipe cvatu 7-Ne spavaj mala moja 8-Svi mars na ples 9-Hajdemo u planine 10-Napile se ulice 11-... itd,itd.............. ..........................................pa do 548 namigivanje Dugmemanija - Maj 25 - 06-06-2005 Uzeo sam kartu danas. Soma dinara ali za njih bi dao i vishe. Znachi osecam da ce biti 100 000 ljudi, nikada nisam bio na hipodromu ali sam chuo da je ogromna povrshina. Evo pokushao sam da sastavim neku listu omiljenih pesama ali u sushtini je nezahvalno da ih odvajam, svaka mi je draga na neki nachin ![]() 1. Djurdjevdan je 2. Ruzica si bila 3. Za Esmu 4. Ako mozesh zaboravi 5. Sve ce to mila moja prekriti snjegovi, ruzmarin i shash 6. Lipe cvatu 7. Napile se ulice 8. Pristao sam bicu sve shto hoce 9. Oprosti mi shto te volim 10. Hajdemo u planine Dugmemanija - COFI - 06-08-2005 Quote:Uzeo sam kartu danas. Soma dinara ali za njih bi dao i vishe. Znachi osecam da ce biti 100 000 ljudi, nikada nisam bio na hipodromu ali sam chuo da je ogromna povrshina.Pa ja sam mislio da ti mrzis te yu-nostalgicara kad ono .............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dugmemanija - Maj 25 - 06-09-2005 Kakve veze ove pesme imaju sa jugonostalgijom? Oni su za mene pre svega jedna odlichna rok grupa a ako zapevaju sluchajno "Jugoslavijo na noge pjevaj nek te chuju" ja cu ostati ravnodushan nishta vishe... Dugmemanija - COFI - 06-09-2005 Opusti se vidis da te zaj.bavam malo :flasa :flasa ;pivo ,mene oni licno nerviraju(narucito zbog stvari kao sto su:ajmo curice,ajmo decaci) ali ih postujem jer se sigurno nebi svi lozili na njih da su losi!! poz Dugmemanija - Sokol - 06-09-2005 Mene boli briga za njih jedino Djurdjevdan sto je dobra pesma ( barem za mene). Dugmemanija - маникомио - 06-11-2005 ma oni su sranje! nestalo kesa pa kao da uzmu kintu dok mogu. za 7-8 godina ponovo ce biti njihov koncert 100%! Dugmemanija - Anonymous - 06-11-2005 ја их нешто не волим имају 2-3 добре песме и то је то. Quote:nestalo kesa pa kao da uzmu kintu dok mogu.управо тако :finger Dugmemanija - Mikelandjelo - 06-13-2005 Quote:JASHAR AHMEDOVSKI !!!!!!! e jebiga :lol: :lol: :lol: |