![]() |
Najlepsi Transevi Severne Tribine - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Najlepsi Transevi Severne Tribine (/showthread.php?tid=758) Pages:
1
2
|
Najlepsi Transevi Severne Tribine - North_RS - 06-01-2005 Evo onako cisto da vidim po vama koji su najlepsi transevi na Severu ? Mada pre svega treba reci da su svi transevi lepi i da su samim time sto su zasluzili da se nadju na Severu govori o njihovoj vrednosti. Evo po meni pet najlepsih: 1.BBRS 2.HEROES (veliki) 3.ULTRAS (mali) 4.BRIGATE (veliki) 5.NISLIJE Najlepsi Transevi Severne Tribine - Sale_BORSKI - 06-02-2005 BBRS BRIGATE ali onaj stari siveni NISLIJE UB mali PARACIN HEROES veliki UK LONDON RED DEVILS salovi-BRIGATE majice-BBRS,BRIGATE,NASA STVAR,RL duxevi-BBRS,ZVECAN,NASA STVAR sesirici-UB Najlepsi Transevi Severne Tribine - Indjija - 06-02-2005 New York Najlepsi Transevi Severne Tribine - фкцз - 06-02-2005 Po meni ubedljivo najjaci trans na severu je Nislije, pa onda Valjevo(ovaj novi) i Ultra Klan, tu su jos i heroes(mali i veliki), BBRS(mali), UB(veliki), Brigate(veliki), NYC, vatos locos, rodjen los(mali), herceg novi... A sto se tice transparenata u nasim ligama, slaninari tu zauzimaju prvo mesto(po meni), zemunci dosta dobri, od radovaca mi se svidja GO i "odred 18", grobari su se sad trgli, a ofkovci, cete, varvari i ostali najmanje maste posvecuju "parcetu platna koje zivot znaci" ![]() Najlepsi Transevi Severne Tribine - UrbanBaby - 06-02-2005 Мали : - Лондон - Ултра Клан - Со2 - Рођен лош Велики : - Хероес Najlepsi Transevi Severne Tribine - пајаamp;јаре - 06-03-2005 Potpuno nepotreban topic...svaka zastava koja je na severu je lepa na svoj nacin i sa puno ukusa uradjena...nemogu sve da budu iste ! bbrs,ub,hrsb,bsr,urs... i kada to spojis sve to svatis zasto tako lepo izgleda tribina... isto je i sa malim...zastavama...kada pogledas bilo koju sliku prvo te oduseve zastave i raspored pa koreografija bakljada parola... Bar je meni tako...mislim za male tekme i male zastave... Meni je super i trenutno najinteresantnija grcka MISFITS... poklon (sa poslednje tekme na Mari...) Najlepsi Transevi Severne Tribine - Johnny Blaze - 06-03-2005 Odlicna je ona Misfits zastava, bas mi se svidja. Misllio sam da sidjem i uslikam pa da postavim za one koji nisu vidjeli ali dosta ih je silazilo dole pa sam pretpostavio da ce neko drugi to uraditi... Mejdutim nije. Najlepsi Transevi Severne Tribine - маникомио - 06-03-2005 ne mogu da verujem da niko nije pomenuo transparent AVANGARDE ali dobro... Novosadski zuti sa Superhikom je takodje exxxtra! Pozdrav! Najlepsi Transevi Severne Tribine - Anonymous - 06-03-2005 - udarni transparent delije - Circle of 2 - Heroes (velika) - Brigate (velika) - BBRS (mala) - nislije - london - zastava Pariz za cica Drazom - ultra klan (mala) - delije zvecan - psycho unit Najlepsi Transevi Severne Tribine - Pizon - 06-03-2005 Quote:Odlicna je ona Misfits zastava, bas mi se svidja. Међутим неко јесте ![]() Кизо јави се.... ;pivo |