Delije
Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... (/showthread.php?tid=750)

Pages: 1 2 3

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - bjcz - 05-27-2005

СВИ НА МАРАКАНУ..................то је све што ћу написати................

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - Johnny Blaze - 05-27-2005

Posto je sve ostalo zakljucano, da pitam ovde..
Ima li neko audio zapise sa utakmice na Vracaru ?
I naravno svi na stadion.
Vidimo se sutra...

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - Anonymous - 05-27-2005

Mislim da je Nesha CB snimao nesto ali nisam siguran, on ce ti to potvrditi ili demantovati...

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - Anonymous - 05-27-2005

Quote:Ima li neko audio zapise sa utakmice na Vracaru ?

http://www.delije-caffe.net/audio/fsscg.wav

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - Johnny Blaze - 05-27-2005

zahvaljujem :ruke

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - paki035 - 05-27-2005

Vidimo se sutra!

i naravno zvezda ce sutra da opere one amatere i onda ce da bude svima jasno da je tekma bila namestena!

mi sutra ce da docemo ne zbog zvezde vec zbog severa! ;pljuga

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - фкцз - 05-27-2005

Quote:Mislim da je Nesha CB...
Mala prepravka u nicku.. namigivanje

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - Red Star Forever - 05-28-2005

Da se ne ponavljam... Kao sto rekosmo i zakljucismo, sutra pravac sever... Znam bice lepo vreme, zove Ada, ali idite u zezanje do tekme, a posle zna se...

p.s.
Vec smo svi navikli na neshu... Vrati se... Nedostajace nam, a i treba se navici na ovaj novi nick... Znam pricali smo da je mozda greska od pocetka sto koristis ime, ali znas li koliko ima ljudi sa imenom kao sto je tvoje...

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - Niski Delija - 05-28-2005

Evo da i ja kazem nesto pre polaska na tekmu:

Nemojte prozivati igrace - ne zaboravite da nam je ovo najmladja ekipa u istoriji kluba.

Nemojte prozivati prvu ekipu - mislim da ovde nema sta da se objasnjava.

Nemojte prozivati Dzaju - ipak je on najveca legenda naseg kluba, da sada ne nabrajam sve zasluge redom.

Nemojte biti bas toliko ljuti na upravu koja nas je toliko puta podrzala i stala iza nas. Ima tu dosta grebatora i sitnih lopovcica, ali ima i ljudi koji vole Zvezdu i zato ne treba generalizovati stvari. Zvezda je uvek bila ogledalo stanja u drustvu. Zato kada se malo normalizuju i srede neke stvari u drzavi, kada nam se podigne standard, kada se klub privatizuje i kada se zna sta je cije verujte mi da ce biti bolje, ipak je Zvezda institucija. Upravu mozemo kriviti sto je dovela jednog prosecnog trenera, koga sa druge strane mozemo proterati samo zbog nekih izjava. Kao npr. da je zadovoljan remijem u derbiju, da je utakmica protiv zeleznika bila nas maksimum isl.

Nemojte se svadjati medjusobno - moramo biti slozniji nego ikad.

Uzgred evo jednog teksta sa B92 koji sam upravo sada video, ali ne znam koliko je tacno:

Beogradski sportski dnevnici objavili su u subotu da je kompletan Upravni odbor FK Crvena zvezda na sednici u petak uveče doneo odluku o kolektivnoj ostavci.

Iako sastanak nije najavljen i ne zna se ko je na sednici bio prisutan, očekuje se da na sledećoj redovnoj sednici koja će biti održana u ponedeljak ili utorak odluka biti zvanična.

Do izbora novog Upravnog odbora isti ljudi obavljaće dosadašnje funkcije, a ‘na potezu’ je Dragan Džajić.

Ako se Džajić vrati u klub, on će izabrati novi Upravni odbor, a ako se povuče, sledi vanredna skupština i ceo izborni proces.

Звезда-Железник,субота 28.05,17ч....... - Maj 25 - 05-28-2005

Kasno je za to... Ma kolika legenda Dzaja bio, on mora da ode zajedno sa celom upravom. I Pilsi je bio legenda pa vidi ga sad. Svaka im chast za proshlost ali sada...
Slazem se za igrache, igrachi nisu krivi, ali uprava i Dzaja moraju biti prozvani. To je moje mishljenje.