![]() |
Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! (/showthread.php?tid=72) Pages:
1
2
|
Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - Niski Delija - 04-01-2003 Ne znam da li je prvoaprilska sala, ali na delije.net ima sledeci tekst sa sve Dzimijevom slikom u crveno-belom dresu : :zbunjen :zbunjen :zbunjen Epidemija velikih fudbalskih transfera u Srbiji i Crnoj Gori se nastavlja. Doskorasnji igrac londonskog Celzija, Dzimi Flojd Haselbank stavio je juce svoj potpis na ugovor sa FK Crvena Zvezda u beogradskom hotelu Hajat. Ovaj tridesetjednogodisnji Holandjanin rodjen u Surinamu, bas kao i slavni Rud Gulit, dosao je u Beograd po nagovoru svog novog menadzera, mladog srpskog biznismena iz Portsmuta, ciji identitet ostaje u tajnosti zbog, kako nam je receno, nezavrsenog posla oko dovodjenja i jos jedne svetske zvezde u redove naseg osvajaca kupa. Tajnoviti biznismen nam je samo otkrio da se takodje radi o fudbaleru iz engleske Premijer lige. Haselbank ce braniti boje beogradskog kluba dve godine, a ugovor vazi od 3. juna ove godine. Novi zvezdin napadac ce biti i zvanicno predstavljen 29. maja na godisnjicu osvajanja Kupa sampiona. - Celzi je ispao iz borbe za FA kup i ostala je jedino borba za 4 mesto u Premijeru koje vodi u Ligu sampiona, a kako je klub jos ranije pokazao da na mene nece racunati iduce godine, odlucio sam da vec sada potpisem ugovor sa Crvenom Zvezdom kako bih skinuo breme sa ledja. - izjavio je Haselbank i dodao - Crvena Zvezda je svetski tim, a o Beogradu i Srbiji sam jos cuo od mog bivseg saigraca Slavise Jokanovica. Ovom prilikom zelim da pozdravim Zvezdine navijace za koje sam cuo da su pravi fanatici kad je u pitanju Crvena Zvezda. Holandjanin je izjavio da nije imao prilike da upozna Beograd, naime ostao je samo jedan dan, ali da sa nestrpljenjem ocekuje povratak u glavni grad. - Potpisivanje ugovora bila je samo formalnost, u pregovorima smo bili pune dve sedmice jer iako Zvezda ima veliki broj napadaca, u mom novom klubu su mi rekli da trojica sigurno odlaze ovog leta, a ja bih trebalo da povecam efikasnost mladog i talentovanog tima cije sam snimke utakmica sa Laciom i Kijevom gledao, i ostao prilicno bez teksta kada sam saznao koliko ti momci imaju godina - zakljucio je Haselbank. Holandski reprezentativac vec tri godine trese mreze za londonski Celzi, a od velikih klubova nastupao je u Lidsu i Atletiko Madridu. :zbunjen :zbunjen :zbunjen Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - Anonymous - 04-01-2003 AAA? Vlada Mauzer je bio u pravu... (Ovaj, mislim UltrasLondon ![]() Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - capocrimi - 04-01-2003 daj Boze da to nije opet neka puska...mislim da njega u ovoj ligi tesko ko moze da zaustavi chovek je mrcina i jak je ko stena....dobar igrach....ali crn je ![]() a ko je taj drugi jel neko zna nesto o tome?!?! p0zDrAv! Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - UltrasLondon - 04-01-2003 Mogu da predpostavim da se radi o Zoli... Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - Niski Delija - 04-01-2003 Vidis da se to radi u nekoj tajnosti, ma taj neki teski mafijoza 100% Cuo sam malopre da su Inter i Celzi potpisali saradnju namigivanje ![]() Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - Glina - 04-01-2003 Quote:... chovek je mrcina i jak je ko stena....dobar igrach....ali crn je Izvini a u cemu je problem ako je "crn"?? Svasta Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - Homer - 04-01-2003 Sve mislim da nas neko pali!!!! Ako je istina onda je nash ljudozder mnogo bolji od pakistanskog! :lol: :lol: :lol: Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - Niski Delija - 04-01-2003 Stvarno mi je nemoguce kako nema ni na B92, ni na SC i sl. izgleda da je puska, ali ima slika... :zbunjen :zbunjen :zbunjen Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - Glina - 04-01-2003 Na patka nevidjena,nema nigde,al' bas nigde ni rec o transferu. Sto se slike tice,ma to se uradi veoma jednostavno ![]() Haselbank u Zvezdi ?!?!?!?!?!?! - LovacNaJelene - 04-01-2003 Quote:Stvarno mi je nemoguce kako nema ni na B92, ni na SC i sl. izgleda da je puska, ali ima slika... E ako ima slika onda nema sta da se prica, dobrodosao u Zvezdu Jimmy ![]() A kad smo kod slika, imam i ja na kompu sliku kako ka*am zguza Britni Spirs dok mi Toma Zdravkovic peva na uvce "Udri Brus Li, cepaj Brus Li" :lol: |