![]() |
Avodzobi u Zvezdi! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Avodzobi u Zvezdi! (/showthread.php?tid=705) Pages:
1
2
|
Avodzobi u Zvezdi! - Gigac_FCRS - 04-15-2005 Stiglo je i vec najavljivano pojacanje za superligu a to je Avodzobi! evo i cele vesti: 15/04/2005 | Izvor: B92, Beta Avodžobi stigao u Beograd Nigerijski košarkaš Tundži Avodžobi, koji će do kraja sezone nastupati za Crvenu zvezdu, doputovao je u četvrtak posle podne u Beograd i pravo sa aerodroma otišao na lekarski pregled. Prvi trening sa novim saigračima Avodžobi je imao već u toku večeri. Avodžobi je licenciran sa Atlas Pils Superligu, a u petak u 13. 30 će biti predstavljen novinarima. Nigerijac je u Zvezdu došao iz belgijskog kluba Spiru Šarlroa, sa kojim je nastupao u četvrtfinalu ULEB kupa. On je ranije je igrao i za ljubljansku Olimpiju i Cibonu iz Zagreba. Sa Hapoelom iz Jerusalima Avodžbi je prošle godine osvojio ULEB kup. Avodžobi (32) je visok 1,99 metara i igra na poziciji krilnog centra. WELCOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ruke Avodzobi u Zvezdi! - Бока - 04-15-2005 Који ће нам qrac он! Имамо добре играче те висине и позиције: Стефановић (199), Бјелица (207), Вукосављевић (204), Драгићевић (205), Витковац (201), Копривица (198). Имамо 5-6 играча на тој позицији. Нама треба добар центар 2.12 - 2.15 и један бољи 1!!! Avodzobi u Zvezdi! - Godra - 04-15-2005 Joj Kopriva ![]() Pa sto niko od tih nabrojanih ne moze Milojevica d acuva, a? Zato ce crnja da ga pojede... I zato je doveden. Avodzobi u Zvezdi! - North_RS - 04-15-2005 Daj Boze da od njega nesto bude :zbunjen ali gledajuci ga protiv Buducnosti u Uleb cupu ove godine po meni nece biti nista :nene , pa mozete misliti o kakvom se igracu radi kada dolazi iz Kosarkaski mocne Belgije ![]() Avodzobi u Zvezdi! - Gigac_FCRS - 04-15-2005 Quote:Који ће нам qrac он! mislim glupo mi je ovo sto cu sad da napisem ali mi stvarno nemamo sanse protiv onog jebenog grobara Miloja ako imamo Dragojlovica i Vukosavljevica kao i ove ostale....misim svi ovi igraca su dobri ali stvarno mnogo fizicki slabi.a ovaj crnja ima bre da oduva svakog ko mu se nadje na putu :batine .a i bio je na olimpijskim igrama 1992 KAO BOKSER!!!!boksovao je za Nigeriju .ma on je ljudina ![]() ima i miloje i svi grobari da na derbiju dobiju :finger Avodzobi u Zvezdi! - Anonymous - 04-15-2005 Quote:Zato ce crnja da ga pojede... za dorucak! ![]() Inace pratio sam komentare na B92, ima tu mnogo zanimljivih informacija dok je igrao u Ciboni. Jos jedan nesposobni potez KK Uprave. Avodzobi u Zvezdi! - Godra - 04-15-2005 Jebote, tebi komentari psihopata na B92 daju sud da li je to dobar potez KK ili ne :o Avodzobi u Zvezdi! - Anonymous - 04-16-2005 Nisam citao sve komentare, ali sam nasao jedan vrlo zanimljiv otprilike ide ovako od jednog Hrvata: "Ovaj bokser je stanovao iznad mene u istoj zgradi. Nikad nije legao pre 3-4 ujutro. Redovno je kasnio na treninge. Nije neki suter, ali je dobar skakac. Uvek je tulumario, a kad god je bio kuci sve je smrdelo na dzoint." Avodzobi u Zvezdi! - UrbanBaby - 04-16-2005 Quote:Nisam citao sve komentare, ali sam nasao jedan vrlo zanimljiv otprilike ide ovako od jednog Hrvata: "Veliko pojacanje? Ne bih rekao sudeci po tome sto je doticni boravio u Zagrebu prije par godina a moj najbolji frend mu je bio prvi susjed te mogu reci iz prve ruke da taj tzv "kosarkas" sve sto je naucio u Americi jest pusiti vutru! ![]() ![]() ![]() Avodzobi u Zvezdi! - Mikelandjelo - 04-16-2005 Avodžobi je inače dok je igrao za Olimpiju, fizički nasrnuo na Zmagoslava... Sigurno mu je to preporuka. ![]() Gigac, kako ti uspevaš da na jednom topicu imaš jedan, a na drugom drugi avatar (Marko Pantelić u različitim pozama) ? :zbunjen |