![]() |
Olimpijada - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Olimpijada (/showthread.php?tid=451) |
Olimpijada - Forever Ultras - 08-15-2004 Sta reci, crn dan za ekipni srpski sport... Ona izgubljena utakmica u basketu ide na dusu treneru Obradovicu i svim trenerima koji su Tomasevica trenirali u mladjim kategorijama... :bes poz, budimir Re: Olimpijada - Cetnik_da_se_zna - 08-15-2004 Quote:Sta reci, crn dan za ekipni srpski sport... u jednom djelu si u pravu ali kako su nasi igraci zadnjih 3.3sec cuvali igraca na 8metara od kosa a igraca na 2m od kosa pustili samog da primi loptu :zbunjen :nene Olimpijada - Gaga - 08-15-2004 1. Sta ce ovakvi topici kad ne navijamo za SCG 2. Pa sta ako su izgubili celu tekmu gube 15 razlika i onda na muvecariju da pobede, epa nemoze Olimpijada - Ђоле - 08-15-2004 Pored kosarkasa koji su me posebno razocarali,razocarala me je i Jelena Jankovic,teniserka nase Zvezde,koje je imala velike ambicije a ispusila vec u prvom kolu...Sve cestitke Jasni,a kako je dobro dan poceo Jasninom pobedom,tako se i zavrsio katastrofom Amera protiv Portorika.Camuge su porazene 92:73...mogu da ga posisaju sada!!! :jebanje :jebanje :jebanje Olimpijada - supreme - 08-16-2004 ????? ?? ?? ???? ?????????? ??? ?? ??????????? ??????? ?????? ?????????, ?????? ?????? ??????? ?? ?????????? ? ?????? ??????. ??? ???? ? ??????????... ????? ???????? ?? ??????. ? ???? ??.?? ??????? ??????? ?? ???? ???????. ???? ?? ????? ????? ???????? ???? ????? ??????? ?? ????????. ??? ? ?????, ????? ?? ???? ???????. ????? ????? ????, ? ?????? ? ????? ??????? ?? ?????! Olimpijada - Forever Ultras - 08-16-2004 [quote="supreme"]????? ?? ?? ???? ?????????? ??? ?? ??????????? ??????? ?????? ????????? [quote] Isto. Konacno je sazreo kao igrac i igra u zivotnoj formi... poz, budimir Olimpijada - Forever Ultras - 08-16-2004 Quote:1. Sta ce ovakvi topici kad ne navijamo za SCG Mi kao grupa - ne, ja kao pojedinac - da. namigivanje Tema je u kafani, gde joj i prilici... poz, budimir Olimpijada - ЦЗ - Подгорица - 08-16-2004 U nizu razocharenja u ekipnim spotrovima,reprezentacija je juche osvojila prvo odlichje na Olimpijskim igrama u Atini.Trofejni strijelac Jasna Sekaric donijela je prvi radost kampu "plavih". U svojoj disciplini vazdushni pistolj, 10 metara,osvojila je srebrnu medalju! P.S. Ljudi znate li dje bi ja poslao ovu jasnu na kosovo kolko joj dash metkova kolko bi ljudi pobila. :lol: Olimpijada - the Fingerbang episode - 08-16-2004 Quote:P.S. Ljudi znate li dje bi ja poslao ovu jasnu na kosovo kolko joj dash metkova kolko bi ljudi pobila. :lol: Treba znaci da je razmnozimo u jedno soma primeraka i za 20 godina sou program Srpskinje oslobodile Kosovo... solo. :keez Olimpijada - Ђоле - 08-19-2004 E ovi kosarkasi me stvarno sad iritiraju.Kolju se sa Kinom,Italijom i Zelandom za 4 mesto...bruka...ici cemo na Amere u cetvrtfinalu... :bes |