Delije
Zvezda kaznjena sa 10 000$!?? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Zvezda kaznjena sa 10 000$!?? (/showthread.php?tid=43)

Pages: 1 2 3

Zvezda kaznjena sa 10 000$!?? - Radza - 02-05-2003

+ utakmica bez publike!

"Direktorijum Goodyear lige kaznio je ko

Zvezda kaznjena sa 10 000$!?? - UrbanBaby - 02-05-2003

ma jebo im pas mater

Tjah... - Forever Ultras - 02-05-2003

Ovo bez-veze zvuci bez gorilanja Smile i mahanja salom, zar ne? :ruke

poz,
budimir

Zvezda kaznjena sa 10 000$!?? - UrbanBaby - 02-05-2003

[Image: huepfen013.gif][Image: huepfen013.gif][Image: huepfen013.gif]
je-ee-boo vaaa-am pas mater, jebo vam pas mater...[Image: prst.gif]

hm... - Forever Ultras - 02-06-2003

Pa tako je vec mnogo bolje! Smile

poz,
budimir

Zvezda kaznjena sa 10 000$!?? - Radza - 02-06-2003

Jedan hrvat, inace torcidas, mi ustedi trud - tako da necu da analiziram incidente hronoloski.

"Srbi,ja stvarno neznam jeste li vi normalni!!!!!! Jel ' vi stvarno uzivate da kad mi pravimo budale od vas ili shto.......Mislim,ovo je vec malo tuzno....He-he,e sad ce te da platite ili nema vishe loptanja!!!!!!"

Ovo je za one koji ne uce ni na svojim greskama.

Sad

Zvezda kaznjena sa 10 000$!?? - porky pig - 02-07-2003

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
ko vas kazni josip bilic taj covik ni normalan
a zadra je kaznija radi dvi baklje

porky - Forever Ultras - 02-07-2003

Gde si porky, kuco stara? Smile

Ovo je moj net poznanik iz Splita, ok je lik, nece vas provocirati, voli da razgovara o hool temama. Smile Uopste, decko sa kojim se moze normalno razgovarati...

Mogao bi drustvu da objasnis, ukoliko imas vremena a verujem da ce ih zanimati, zasto Torcida ne prati Split, recimo?

poz,
budimir

Zvezda kaznjena sa 10 000$!?? - Radza - 02-08-2003

Ovi malo stariji se sigurno secaju da je Torcida navijala Na JugoplastiCi/Gripama, i to je bila veoma dobra atmosfera, e sad koji je deo torce isao na jugoplatikine utakmice, a koji nije, to je vec druga prica - bas kao i kod nas, masa pravih cigana/starijih ne ide i nije isla na basket skoro nikad, ili koji put reda radi.

Detalje cemo cuti od Praseta :lol:

Zvezda kaznjena sa 10 000$!?? - gogili - 02-08-2003

[quote="Radza"]Ovi malo stariji se sigurno secaju da je Torcida navijala Na JugoplastiCi/Gripama, i to je bila veoma dobra atmosfera, e sad koji je deo torce isao na jugoplatikine utakmice, a koji nije, to je vec druga prica - bas kao i kod nas, masa pravih cigana/starijih ne ide i nije isla na basket skoro nikad, ili koji put reda radi.

quote]

Krajem osamdesetih se i te kako islo na basket, pogotovu kad nam dodju druge grupe u goste(grci pogotovo), ili kad je derbi, naravno tad nam na basketu nisu dolazili hrvatski navijaci, al je zbog nacionalnosti, a i kvaliteta u igri, hala i dalje bila puna, (isto vazi i za hrvate), a navijanje nikad ludje....tako da to nije bilo reda radi...naravno nisu isli svi sa severa al vidjeniji i te kako su isli..pazi ipak smo tada imali nevidjene igrace, i basket nam je bio u zescem usponu.....i to je vreme bilo pre nego sto smo se ujedinili u delije, tako da su svi bili nalozeni na navijanje...cak, ko se seca, jedno vreme je bio popularan i hokej kad se igro derbi, jer su tada isli iskljucivo samo navijaci(ne u velikom broju), i uvek je posle tekme dolazilo do sranja..
Torcida je navijala na basketu i pravila dobru atmosferu, a najludja mi je od hrvata bila atmosfera na cibona-zvezda, kad su se bbb natrpali tacno preko puta kamere do terena, zauzeli celu tribinu i svi do jednog prevrnali fajerku naopako, i sve vreme skakali i navijali bez prestanka, to je bila atmosfera koje se i dan danas secam, dobro je izgledalo a i dobro se culo, tad sam vise njih gledo nego tekmu, mogu da ti kazem kad vidis takvu atmosferu, upucenu protiv tvog tima i te kako zelis da se revansiras i dokazes da si bolji....i da njih nije bilo ne bi zvezda nikad izgubila, oni su u tom "plej-ofu" bili i sesti i sedmi igrac cibone...