![]() |
Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Grobari nadmasili sebe - koreografija! (/showthread.php?tid=42) Pages:
1
2
|
Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Radza - 02-04-2003 Pocepao sam se od smeha kad sam procitao ... "Derbi je poceo ! Od 04. 02. 2003. godine, pocela je akcija pripremanja jedne od koreografija za derbi. Akcija je vrlo prosta. Zadatak je sledeci: Svaka navijacka grupa ili njen pojedinac koji donese 25 zvezdinih obelezja u vidu majica, dukserica, dresova, salova, dobija 10 baklji, ako donese 50 ovakvih obelezja, dobija 25 baklji. Svaka navijacka grupa ili njen pojedinac koji donese cigansku zastavu ili transparent dobija 10 baklji." Zbilja, kog datuma je derbi?! Konacno cu, nakon skoro tri godine posta, biti u mogucnosti da pogledam Zvezdinu tekmu barem na tv-u ![]() p.s. idem ja jos jednom da procitam ovaj njihov post jer imam neodoljiv osecaj da sam propusti jos neku glupost :rofl Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Radza - 02-04-2003 A jebote, pa ovo je da covek ne poveruje - nije proslo 15 minuta od kako sam postirao ovu glupost iznad, kad citajuci nase novine naidjem u Ilustrovanoj intervju sa Grobarima, ovo je tek vrhunac gluposti, valja ovo procitati vise puta, iscitavati, bas kao i Bibliju! Intervju partizana: "Volimo da se bijemo Vodama "Grobara 1970" ne manjkaju mi akcija i reakcija - Forever Ultras - 02-04-2003 Istina, evo linka na njihovom sajtu za tu vest... http://www.grobari1970.org.yu/akcije.htm :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl poz, budimir rodjendan - Forever Ultras - 02-04-2003 Nije to bio njegov rodjendan vec, njegove cerke, koliko se secam... Jel moze neko da isprica/preprica sta se tamo stvarno desilo? poz, budimir Grobari nadmasili sebe - koreografija! - dule - 02-04-2003 e svaka ima cast kako lupetaju, ma videcemo na derbiju ima da ih :jebanje Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Radza - 02-04-2003 Ma da, i mislio sam na rodjendan njegove cerke nego je ona nebitna u celoj prici pa zato napisah ... Pa ne mozemo da cujemo iz 'prve ruke' jer niko od ucesnika nije prisutan na forumu/forumima, ali mogu da napisem sta je pisao jedan ozbiljniji cigan (njegove izvore ne znam ali to je otprilike to). Naime, jedan decko koji je nedavno izasao iz zatvora (nije bas aktivn ali ponekad ode na Sever i ima ortake na Severu) je sa jos dvojicom cigana otisao na pomenuti rodjendan, pravo na gajbu onom malumniku, i tu je palo prozivanje i gazenje Halkijevica od strane tog decka, citava njegova ekipa (1970 - a bilo ih je mnogo) je stajala i gledala, majki je dobio po picki, cak su valjda i molili ovog decka da prestane ali nije bilo vajde, pa je, valjda Koprivica, zvao Saviju da ga zamoli da Povuce ekipu - da ih ne bi vise maltretirali i gazili - savija to, navodno, nije hteo. Mislim da je ovo najveca bruka jedne prve ekipe od kad je 'sveta i veka', dodjes na gajbu i bijes ih, i to u mnogostruko manjem broju - a oni onda jos zovu vodju da ga mole da urgira da ovi prestanu :zbunjen strasno! p.s. ako slucajno ima neko od nasih iz 'prve ekipe' a da je registrovan i upucen u detalje ne bi bilo lose da cujemo celu pricu i direktno od poznanika/ortaka cigan akoji su ucestvovali u maltertiranju partizana! Ziveli p.s.s. nadam se da ce BB za ovaj derbii da pripreme neki zesci piro show, vec dugo nismo imali neku zescu bakljadu/dimove, a sve to zbog silnih koreografija koje su pomalo smorile, ipak je pirotehnika, pored samog navijanja, najbitnija na tribini. Grobari nadmasili sebe - koreografija! - LovacNaJelene - 02-05-2003 Ja sam od ortaka iz BB koji je uvek savrseno upucen u sve cuo malo drugaciju pricu vezanu za taj dogadjaj na rodjendanu ali ne volim da pisem ono u sta nisam siguran. Samo cu reci ovo posto je to prilicno sigurna info: Ispred Pionira (a ne na rodjendanu) Majk je dobio teske batine i pri tom je bilo i povlacenja utoke koju je Majki cak i popusio :lol: Sve to su posmatrali njegovi drugovi koji nisu prstom mrdnuli. Opet kazem to sam tako cuo ali gde ima dima ima i vatre. Grobari nadmasili sebe - koreografija! - Radza - 02-05-2003 Partizani ne gube inspiraciju - svakog dana u svakom pogledu sve vise napreduju :o Obratite paznju na Poruku jednog pripadnika S/I/Z FRONTA: "Sta bi ste porucili agentima,neki stih ili neki tekst? Ja sam ovo smislio,nadam se da nije lose: agenti bezite JUZNI FRONT vraca se...! Ili nesto ovako: agenata vise nece biti JUZNI FRONT ce ih polomiti! Pozdrav! NAPRED PARTIZAN-JUZNI FRONT! " :rofl :rofl ![]() Nit' je Proza nit' poezija ... Boli ga kita, nije proza al' se Barem rimuje :lol: I jos malo o akciji iz samog naslova ... "" KraljevoPFC Bravo za AKCIJU! Grobari KRALJEVO ce je podrzati u ucestvovati u njoj-Da bre j... kevu Ciganima Agenti spremite 100 baklji za Grobare iz Kraljeva jer donosimo pune torbe ciganskih sranja!!! U Kraljevu nije problem da se skine ciganin!! Nisam ciko nisam ciko ja ZVEZDIN delija p.... ciganska Pozdrav za GROBARE 1970 iz KRALJEVA" :rofl ili "marko pfc Podrzavam akciju,treba ciganima sve skinuti sa njih spremite baklje za sve stocemo doneti. Najbolja akcija u poslednjih 100 godina. POZDRAV SVIM GROBARIMA1970 " Sta bi da ih nema u ovako sumornim danima - kad sve crno je ![]() p.s. LNAJELENE, ja sam cuo ovu verziju, kao i Bude koliko sam shvatio , moguce je da je su batine pale na oba mesta. Ziveli Grobari nadmasili sebe - koreografija! - motherfighter - 02-06-2003 !!OBRATI PAZNJU NA SLEDECI GENIJALNI DEO [quote="Radza"]Intervju partizana: Kako se postaje voda navijaca? Vode "Grobara 1970": Koprivica, Majk, Vaso, Prcko, Tumara i Dule - Evo, ima medu nama jedan decko koji je zbog "Partizana" isteran iz Grobari nadmasili sebe - koreografija! - UltrasLondon - 02-06-2003 Vidi taj forum JF hmmm neko pita: Ko je bio zasluzan za raazdvajanje JF od Cobani 1970? A niko mu ne odgovori na prvoj strani, (posle nisam ni citao) vec nagadjaju i lupetaju - znaci oni su nebitni. Slican je primer koliko znaju o navijacima iz inostranstva - konkretno Britancima kad su otvorili anketu koja je najjaca firma u VB i ne stave Soul Crew. Konacno se neko seti i njih kasnije ali ih prekrsti u Soul Firm... |